Návrat do Kutné Hory, Spartu čeká výjezdní utkání v prostředí, které zná

Sedmé kolo Florbalové Superligy odehraje Sparta v netradičních, ale už velmi známých podmínkách, nedělní utkání proti Sokolům z Pardubic se odehraje v Kutné Hoře.

Muži A | 14. říjen 2019
Návrat do Kutné Hory, Spartu čeká výjezdní utkání v prostředí, které zná

Sparťané prostředí SH Klimeška už dobře znají, v loňské sezoně zde odehráli Superligový zápas proti Panterům z Otrokovic při příležitosti 15. výročí florbalového klubu FBC Kutná Hora. Atmosféra byla strhující, plná hala fanoušků si užívala skvělý zápas, který Sparta urvala a střelou do prázdné branky v závěru potvrdil vítězství Sparty Jan Krejča.

Spartě se daří, za šest zápasů ztratila pouze dva body, neporazitelnost ale tým Milana Garčara pořád drží. Zápas proti Sokolům z Pardubic bude mít zajímavý nádech, odehraje se v Kutné Hoře, kde se diváci těší na Superligový zápas, který se jim pravidelně nedostává. Sokoli nyní krouží na třináctém místě tabulky a budou tak chtít ukořistit cenné body nad zatím neporaženým celkem z Podvinného Mlýna. Sparta určitě nemá náladu na rozdávání bodů, ještě k tomu v tak specifickém výjezdním utkání před jistě skvělou kulisou.

Zápas se odehraje v neděli 20.10. od 18:00 v SH Kutná Hora Klimeška.

Vstupenky si pro jistotu zajistěte s předstihem v sítích ticketportal

Dále čtěte