Zlatý hattrick a skvělé výkony, Sparta kralovala na UNYP Cupu 2019!

Opravdu podařený turnaj zažila Sparta na 8. ročníku Unyp Cup 2019. Mladší žáci, starší žáci a také dorost ovládl svou skupinu a zvledl nad hlavu pohár pro vítěze.

8. září 2019
Zlatý hattrick a skvělé výkony, Sparta kralovala na UNYP Cupu 2019!

NXT Generation - mladší žáci

Mladší žáci si po velmi vydařeném semifinále proti Tatranu, které vyhráli jasným poměrem 13:4, věřili také na soupeře z Karlových Varů, kterého potkali až ve finále. Úvod zápasu byl velmi vyrovnaný, Sparta se ale díky svým mnoha šancím postupně dostávala do vedení a finále ovládla v poměru 10:4.

Youngstars - starší žáci

Starší žáci vybojovali postup do finále po strhujícím semifinále proti Zlín Lions, které vyhráli těsně 3:2. Ve finále potkali Liberec, který téměř nepustili k míčku a díky skvělým akcím a hlavně přesným trefám Pepy Sedláčka, vyhráli 6:2.

Challenge - dorostenci

Asi nejtěžší finále čekalo na tým dorostenců, kteří ve finále čelili Tatranu. Vyrovnané utkání nakonec Sparta přetavila v těsné vítězství 5:4 a zkompletovala tak zlatý hattrick pro Spartu.

Na prvním termínu Unyp Cup brali stříbrné medaile junioři, kteří ve finále padli právě s Tatranem. Velmi povedený turnaj. V konkurenci takřka šedesáti týmů Sparta třikrát dosáhla na vrchol a jednou na stříbrné medaile. Děkujeme všem fanouškům, kteří se na turnaj přijeli podívat a hnali naše hráče za vítězstvím.

#myjsmesparta

Dále čtěte