NOVÉ STRÁNKY SPARTA-FLORBAL.CZ

Vítejte na novém sparťanském webu, který je výsledkem dvouměsíční usilovné práce a který, jak věříme, nám všem bude do budoucna velmi dobře sloužit.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
NOVÉ STRÁNKY SPARTA-FLORBAL.CZ
Právě se díváte na zbrusu nové sparťanské stránky, které jsou inspirované těmi nejlepšími zámořskými weby sportovních týmů. Snažili jsme se dosáhnout hned několika věcí - aby stránky dobře vypadaly a aby z nich bylo na první pohled zřejmé, že jde o stránky Sparty. Dále jsme chtěli, aby to byly stránky moderní, ale zároveň jednoduché a příjemné na ovládání a rychlé na načítání. Myslím, že se nám tohle všechno povedlo splnit a stránky florbalové Sparty budou patřit k těm nejlepším ve florbale vůbec.

Nicméně design a funkčnost stránek je jedna věc, ale neméně důležitý  je i jejich obsah, respektive články a reportáže, které by měly být nejen zajímavé, ale především aktuální. A samozřejmě i fotky, které jsou kořením každého článku. S tímto bychom potřebovali pomoci od vás, hráčů, rodičů a přátel florbalové Sparty. Koneckonců, tyto stránky jsou tu především pro vás. Pokud byste měl někdo chuť přispívat ať už články nebo i fotkami z kterékoliv kategorie, kontaktujte mě, prosím, e-mailem.

A ještě jedno důležité překvapení závěrem. Tato část stránek, kterou momentálně vidíte, je jen jednou polovinou systému, na kterém stále pracujeme. Ta druhá polovina se bude jmenovat Členská sekce a každý z členů klubu do ní bude mít svůj zabezpečený přístup. V této sekci, která je inspirovaná pro změnu Facebookem, bude moci každý z hráčů diskutovat s ostatními hráči svého týmu, na zdi se budou objevovat zprávy a informace od vašich trenérů, bude zde přehledný kalendář všech akci včetně časů a mnoho dalšího.

Věříme, že vás nové stránky nadchnou a stanou se pro vás pravidelnou zastávkou při brouzdání internetem. My uděláme maximum proto, aby se na nich objevovalo stále něco nového a zajímavého.

Speciální poděkování patří tvůrci nových stránek Sparty Ondrovi Syrovému, který dokázal z ničeho vybudovat tento úžasný web.

Václav Culka ml.
generální manažer