Hráči A týmu převzali z rukou prezidenta unie Šumana bronzové medaile

Muže čekal v pondělí 15. dubna od 17:00 slavnostní ceremoniál na Úřadu městské části Praha 9 a převzetí bronzových medailí za sezonu 2018/2019. Medaile byly hráčům předány z rukou prezidenta Českého florbalu Filipa Šumana a místostarosty Prahy 9 Mgr. Adama Vážanského.

11. duben 2019
Hráči A týmu převzali z rukou prezidenta unie Šumana bronzové medaile

Slavnostního ceremoniálu se kromě hráčů zúčastnil také realizační tým, tedy hlavní trenér Ondřej Kašpárek, asistent trenéra Radek Skalička, vedoucí týmu Lubomír Vachuda a fyzioterapeutka Michaela Deutscher. Slavnostní událost si nenechali ujít ani zástupci vedení Sparty, konkrétně prezident klubu Ing. Jiří Krejča, generální manažer Mgr. Václav Culka a provozní ředitel Daniel Wertheim. Všichni byli svědky úvodního slova pana místostarosty Prahy 9 Mgr. Adama Vážanského, který ocenil mimořádný výkon hráčů v právě skončené sezóně. Následoval proslov prezidenta unie Šumana, který připomněl, že A týmu unikl Prezidentský pohár pro vítěze základní části jen o vlásek a vyzdvihl tuto pro mnohé překvapivou skutečnost. Slova se následně ujal i prezident Sparty pan Ing. Jiří Krejča, který připomněl, že se jedná o úspěch na základě dlouhodobé a soustavné práce několika let, kdy je tým budován s jasnou vizí a koncepcí.

Poté už následoval samotný ceremoniál předávání, kdy jako první medaili převzal kapitán týmu Milan Garčar, následován celým týmem.

Hráče momentálně čeká individuální příprava před květnovým zahájením letní přípravy.

#myjsmesparta 

Dále čtěte