,Věřím, že v Ostravě urveme naše první semifinálové vítězství," říká trenér Kašpárek

Sparťané v neděli nastoupili k druhému utkání semifinále play-off proti Vítkovicím. Týmový cíl byl jednoznačný, bohužel se ale nenaplnil. Vítkovice z Prahy odjížděly s vedením 2:0 na zápasy a Sparťané tak budou vyrážet do Ostravy, kde se vydají ze všech sil aby vrátili sérii zpět do Prahy.

24. březen 2019
,Věřím, že v Ostravě urveme naše první semifinálové vítězství,

Sparta v neděli předvedla bojovnější výkon než v sobotu. V zápase byla celá řada vypjatých momentů s bouřlivými okamžiky. Přes 500 skvělých fanoušků vidělo v Areně Sparty na Podvinném mlýne tvrdý boj o každý metr hřiště. Dlouhou dobu držel sparťanské naděje nad vodou slovenský reprezentant Lukáš Ujhelyi, který v utkání dokázal dvakrát skórovat, nicméně ani to nestačilo k zisku prvního semifinálového vítězství. V závěru bohužel byli šťastnější hráči Vítkovic, ale Sparta nic nevzdává a do Ostravy pojede s jednoznačným úkolem - vyrovnat stav a vrátit sérii před domácí publikum, které svou návštěvností předčí všechny ostatní české týmy a patří jednoznačně k nejlepším v lize. 

K oběma zápasům dodává trenér Ondřej Kašpárek následující: ,,Nedělní nasazení o dost lepší než v sobotu. Jen se nám nedařilo v zakončení, což bude náš hlavní úkol do tohoto týdne! Věřím, že v Ostravě urveme naše první semifinálové vítězství. My jsme Sparta!"

Semifinálová série pokračuje v sobotu od 14:10 v ostravské hale Dubina. Zápas můžete sledovat na obrazovkách ČT sport.

#jednasparta 

Dále čtěte