Sparťané poprvé v play-off podlehli Bohemce 4:5, i nadále však vedou 2:1 na zápasy

V sobotu 9. 3. od 18:00 započla třetí čtvrtfinálová bitva proti tradičnímu soupeři FbŠ Bohemians, ve které zvítězili po vyrovnaném vývoji Klokani 5:4.

9. březen 2019
Sparťané poprvé v play-off podlehli Bohemce 4:5, i nadále však vedou 2:1 na zápasy

Úvod utkání lépe vyšel formálně domácímu týmu - Bohemce, když skóre otevřel Jakub Buršík. Poté už ale postupně přebírala kontrolu nad hrou Sparta. Srovnával Robert Košir, na to ještě Bohemka odpověděla vedením 2:1, nicméně závěr třetiny opět patřil Spartě, když se trefil Pruner a Svatoš, do kabin se tedy šlo za stavu 3:2 pro Spartu.

Druhá třetina se Sparťanům brankově příliš nevyvedla, když jednou trefili tyč a nevyužili dvě přesilové hry. Klokani dokázali trestat, přidali dvě branky a ujali se vedení 4:3.

Třetí dějství nabídlo dívákům v hale úporný boj o každý metr hřiště, Sparťané měli celou řadu šancí, které se jim nedařilo proměnit v kýžený vyrovnávací gól, oproti tomu sedm minut před koncem základní hrací doby se prosadili Klokani, kteří tak odskočili na rozdíl dvou branek. Sparta si v závěru vytvořila tlak, ze kterého sedm vteřin před koncem snížil na 4:5 Jan Marvánek, více už se v utkání nestalo a Bohemka tak připsala první bod v sérii. Stav série je po dnešním dni tedy 2:1 pro Spartu.

Další čtvrtfinále je na programu už zítra v neděli 10. 3. opět od 18:00 v Areně Sparta Podvinný mlýn, Sparťani, pojďme podpořit áčko v další důležité bitvě!

#jednasparta

Dále čtěte