Šestý turnaj juniorek na Vinohradech

Juniorky konečně za šest bodů

10. únor 2019
Šestý turnaj juniorek na Vinohradech

První zápas nás čekal v pravé poledne s domácími SKV.

Pro tento turnaj jsme se museli obejít bez dvou hráček základní sestavy- Báry a Kačky. Svou premiéru tak za juniorky zažila Hanka. S Vinohrady je to vždy přetahovaná, ale tentokrát jsme za to vzali pořádně. V první třetině jsme se ujali vedení po gólu Kiki, které nahrávala Ája (1:0).

Ve druhé třetině se dvakrát prosadila Ája, které na oba góly nahrávala  Laura a vedli jsme o tři góly (3:0).

Pak ale dvakrát během minuty se prosadily soupeřky a vedli jsme už jen o gól (3:2). Vzápětí  jsme získali možnost hrát přesilovku a tu jsme využili, kdy gól vstřelila Kiki po nahrávce Ádi G. (4:2). A protože ve třetí třetině nebyl ani jeden z týmů schopen vstřelit gól, tak jsme vyhráli - 4:2.

Sestava: Rohlíčková - Mervartová, Lukovská, Grundová (0+1) - Červenková (2+1), Voštiarová “C” (0+2), Novotná (2+0), Hašková, Kašpárková, Vojtková

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=238847&type=1



Ve druhém zápase jsme čekali těžší práci, kdy soupeřem nám byli Štíři České Budějovice.

Tento tým měl teď dobré období, kdy pravidelně bodoval a dostal se na třetí místo tabulky. Bylo potřeba s nimi vyhrát, aby nám neutekly. Tak jako v předchozím zápase jsme to vzali za dobrý konec a ujali se vedení, které jsme postupně navyšovali až na 4:0 ještě v první třetině. O góly se postarali Martina, Laura, Kiki a Ája z nahrávek Adély, dvakrát Áji a Zuzky.

Ve druhé třetině jsme zvýšili už na 5:0, kdy skórovala Ája z nahrávky Kiki. Pak se podařilo soupeřkám využít přesilovku a snížit (5:1). V závěrečné třetině už padl jen jeden gól, který dala Zuzka z nahrávky Adély - 6:1.

Sestava: Rohlíčková - Mervartová (1+1), Lukovská, Grundová - Červenková (2+2), Voštiarová “C” (1+0), Novotná (1+1), Hašková (0+2), Kašpárková (1+0), Vojtková

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=238843&type=1

Poprvé v sezoně se nám podařilo vyhrát oba dva zápasy a naplno zabodovat. Tak uvidíme, jestli se nám to podaří i na dalším turnaji, který hrajeme 24.2. v Týně nad Vltavou.

RJ