,Jsem rád, že vyhráváme. Začínáme ladit na play-off" říká trenér A týmu Ondřej Kašpárek

Po skvělých výkonech na začátku roku 2019 jsme vyzpovídali trenéra Ondřeje Kašpárka. V rozhovoru hodnotí poslední vítězství na půdě Otrokovic, dobrý vstup do roku 2019, ve kterém je sparťanský A tým prozatím stoprocentní a také naznačuje momentální cíle týmu.

22. leden 2019
,Jsem rád, že vyhráváme. Začínáme ladit na play-off

Jak hodnotíš poslední utkání v Otrokovicích, kde jste museli bojovat o 3 body do poslední vteřiny?

,,Zápas byl podle očekávání, protože jsme věděli, že Otrokovice jsou nepřijemný tým, o to více, když hrají doma. Mají výborného golmana, jsou velmi silní v brejcích po ztrátě balonku - na to jsme si dávali velký pozor. Vedli jsme, Otrokovice poté ovšem srovnali na 4:4, ale stejně tak jako je držel v utkání skvělý brankář Michajlovič, tak i my jsme se mohli spolehnout na vynikajícího Beneše. Myslím si, že ve třetí třetině byla vidět vnitřní síla týmu a klid, jiné týmy by dle mého pocítili nervozitu, u nás jsem naopak na palubovce viděl odhodlání dát rozhodující gól, což se nám nakonec podařilo. Máme radost ze tří bodů a další výhry a musíme koukat dál." říká Kašpárek, který se umístil v anketě Trenér sezony 17/18 na skvělém druhém místě.

Jak bys zhodnotil skvělý vstup do nového roku, ve kterém je prozatím A tým stoprocentní?

,,Jsem rád, že se nám podařilo v novém roce nastartovat novou sérii výher. Koncem loňského roku jsme prohráli tři z pěti utkání, nicméně nemyslím si, že by kluci hráli nějak špatně, mnohdy chybělo i trochu štěstí."

Jaké má tým momentálně cíle?

,Momentálně chceme začít tým ladit pro play-off, abychom měli dobrou fyzičku, partu, sehranost a bojovnost. Chceme do play-off jít s odhodlanou partou lidí, kteří táhnou za jeden provaz." uzavírá rozhovor trenér Kašpárek.

Další zápas Sparta sehraje už tuto neděli v domácí Areně na Podvinném mlýně od 17:00 proti Znojmu, dorazte do haly A týmu vytvořit bouřlivou atmosféru a ukázat, na jak velkou podporu se v play-off mohou těšit!

#myjsmesparta

Dále čtěte