PREVIEW | Sparťany čeká v neděli daleká cesta do Otrokovic

Sparta v rámci 21. kola Tipsport Superligy vyráží do moravských Otrokovic. A tým má jasný úkol připsat si na konto čtvrtou výhru v řadě po skvělém vstupu do nového roku.

18. leden 2019
PREVIEW | Sparťany čeká v neděli daleká cesta do Otrokovic

A tým Sparty, který do nového roku vstoupil třemi vítěznými zápasy v řadě (6:1 vs. Bulldogs Brno, 12:5 vs. Sokol Pardubice, 5:3 vs. Česká Lípa), chce navázat na dobré výkony a vyloupit halu osmých Otrokovic, které bojují o účast v blížícím se play-off. Tým Ondřeje Kašpárka staví v letošní sezoně především na týmové hře, která prozatím slaví úspěch, A tým má momentálně stejný počet bodů jako mistrovská Mladá Boleslav a zažívá tak nejlepší sezonu za poslední roky.

Otrokovice, které z posledních tří duelů dokázaly vytěžit 8 bodů po výhrách 5:3 nad Ostravou, 6:4 nad Znojmem a překvapivě také 6:5 v prodloužení nad Tatranem Střešovice, se zdají být také s příchodem nového roku v dobré formě. Sparťanský tým tak rozhodně nečeká procházka růžovým sadem se třemi body u východu. Z otrokovického týmu se prozatím v letošní sezoně nejvíce daří Lukáši Pešatovi (7+13), Marku Zapletalovi (11+3) a Matěji Kostkovi (11+8). 

V prvním střetnutí s Otrokovicemi se A tým mohl radovat z vítězství 5:2 ve výjezdním utkání v Kutné Hoře, podaří se udržet kladnou bilanci?

Utkání začíná v 18:00.

#myjsmesparta

Dále čtěte