PREVIEW | Sparťany čekají o víkendu dvě superligová utkání

Mužský A tým sehraje o víkendu hned dva zápasy, v sobotu vyjíždí do Pardubic k utkání 19. kola. Hned den na to přivítají muži na domácí palubovce Českou Lípu.

11. leden 2019
PREVIEW | Sparťany čekají o víkendu dvě superligová utkání

A tým, který momentálně hájí čtvrtou příčku tabulky vyjíždí v sobotním utkání na půdu momentálně předposledních Pardubic. V zápase tak bude jasným favoritem. Pikantní bude tento duel především pro letní posilu Jakuba Buriana, podaří se mu skórovat proti jeho bývalému týmu? Lídrem Pardubic je třicetibodový Martin Zozulák (19+11), který má na kontě stejně vstřelených branek jako další tahoun Pardubic Jan Kourek. V posledním utkání s Pardubicemi A tým dokázal na domácí palubovce zvítězit 7:2.

Hned den na to, v neděli od 17:00, přivítají Sparťané v domácí hale na Podvinném mlýně Českou Lípu. Ta momentálně hájí 12. příčku tabulky. Víkendový plán Sparty je tak jasný - připsat do tabulky 6 bodů a udržet se na těch nejvyšších příčkách v tabulce. Patronaci nad utkáním mají hráčí přípravky z akademie Podvinný mlýn, při utkání budou dále oceněni vítězové nedávno skončeného turnaje Prague Floorball Cup, tedy hráči a hráčky kategorie B07 a G07. Dorazte podpořit A tým v souboji o další důležité body do tabulky!

#myjsmesparta

Dále čtěte