PREVIEW | V PFC GAME se sparťané v neděli střetnou s Brnem

V prvním zápase v novém roce se Sparta utká s Bulldogs Brno v utkání PFC - Prague Floorball Cup GAME. Pro všechny účastníky prestižního turnaje je vstup na zápas zdarma!

4. leden 2019
PREVIEW | V PFC GAME se sparťané v neděli střetnou s Brnem

Sparta vstupuje do nového roku s odhodláním navázat na dobré výsledky z první poloviny sezóny, kdy válcovala jednoho soupeře za druhým a ohromila florbalovou veřejnost vítěznou šňůrou 12 zápasů v řadě. Před Vánocemi sparťané bohužel dva poslední zápasy prohráli (2:8 s Bohemians a 2:7 s Tatranem) a budou tak chtít fanoušky poprvé potěšit v novém roce. Lídry týmu jsou s nejvíce vstřelenými brankami (13) kapitán Milan Garčar a s nejvíce asistencemi (14) Ondřej Svatoš.

Soupeřem Spartě budou brněnští Bulldogs, kteří v posledním utkání podlehli na domácí palubovce Otrokovicím 2:6 a momentálně jsou na 10. místě tabulky. Lídrem týmu Brňanů je Petr Koláčný, který dokázal posbírat celkem 19 bodů (14+5). 

V posledním utkání s Bulldogs, které se odehrálo v hodonínské hale Teza v rámci výjezdního utkání, dokázali zvítězit sparťané 4:1 po skvělé první třetině, kdy vstřelili všechny čtyři branky a Brno už náskok stáhnout nedokázalo.

PFC GAME, na kterou mají všichni účastnici turnaje Prague Floorball Cup vstup zdarma (nutné prokázat se náramkem turnaje), vypukne už tuto neděli od 18:00. 

Dorazte A tým podpořit v boji o další důležité body do tabulky před pomalu se blížícím playoff!

#myjsmesparta

Dále čtěte