Mládež Sparty zahájí nový rok na Prague Floorball Cupu, představí se celkem sedmnáct týmů!

Sparťanská mládež nezahálí a nový rok 2019 zahájí pěkně z ostra. V prvním lednovém týdnu Sparťany čeká tradiční Prague Floorball Cup, kde bude mít Sparta zástupce celkem sedmnácti týmů. Turnaje se účastní celky od přípravek až po dorostenecké hráčky. Sparta se na turnaj připraví trošku netradičně, před turnajem všichni účastníci absolvují jednodenní Skills Camp, který bude sloužit jako příprava a cenný čas na florbalce po delší vánoční pauze.

1. leden 2019
Mládež Sparty zahájí nový rok na Prague Floorball Cupu, představí se celkem sedmnáct týmů!

Spartu čeká nabitý lednový víkend, v termínu 4.-6. ledna se v Praze uskuteční již tradiční Prague Floorball Cup, na kterém bude mít Sparta nejvíce týmů ze všech účastníků a přípravu na samotný turnaj letos rozhodně nepodcenila. 

Sparťané, kteří startují na tomto turnaji, se sejdou již 3. a 4. ledna v hale na Barrandově, kde zahájí svůj přípravný jednodenní Skills Camp, který bude zaměřený na jednotlivé florbalové dovednosti (střelba, přihrávka, zakončení, rozhodování, brankářský trénink), ale také poslouží jako skvělé zpestření delší vánoční pauzy. Samotného Skills Campu se budou účastnit přední trenéři Sparty jako je šéftrenér mládeže Podvinného Mlýna Jan Marvánek, šéftrenér Barrandovské akademie Oliver-James Thompson nebo také samotný sportovní manažer Sparty Jaroslav Berka, který se po svém působení u ,,A" týmu aktivně podílí na práci s nejmladšími svěřenci Sparty. Na kempu nebudou chybět ani tváře ,,A" týmu jako je například Marek Zouzal nebo Jan Krejča. Brankářům se bude po dobu celého kempu věnovat Daniel Wertheim.

Sparťanské týmy na turnaji rozhodně nepřehlédnete, jelikož Sparta turnaj zahájí již v pátek 4. ledna, kdy startuje turnaj pro týmy, které hrají systém 5+1 na velkém hřišti, hned v sobotu odstartují svůj turnaj mladší týmy, které nastupují v systému hry 3+1 na menším hřišti. Jedním z mladších týmů bude také tým Sparta Kids, který budou tvořit hráči ze školních kroužků, které klub Sparty zastřešuje. 

Sledujte naše týmy také na sociálních sítích, kam Vám budeme přinášet ty nejzajímavější aktuality z turnaje!

Přehled týmů na Prague Floorball Cup 2019:

B10 (PFC mini) 3+1 / ACEMA Sparta Praha B10 BAR
B10 (PFC mini) 3+1/ ACEMA Sparta Praha B10 PM
B09 (PFC mini) 3+1 / Sparta Praha KIDS
B09 (PFC mini) 3+1/ ACEMA Sparta Praha B09 BAR
B09 (PFC mini) 3+1/ ACEMA Sparta Praha B09 PM
B08/ ACEMA Sparta Praha B08 red
B08/ ACEMA Sparta Praha B08 yellow
B07/ ACEMA Sparta Praha B07 red
B07/ ACEMA Sparta Praha B07 yellow
B06/ ACEMA Sparta Praha B06 red
B06/ ACEMA Sparta Praha B06 yellow
B04/ ACEMA Sparta Praha B04 red
B04/ ACEMA Sparta Praha B04 yellow
G08 (PFC mini) 3+1 / ACEMA Sparta Praha G09 red
G07 (PFC mini) 3+1 / ACEMA Sparta Praha G07 
G08 (PFC mini) 3+1 / ACEMA Sparta Praha G09 yellow
G03 / ACEMA Sparta Praha G03

Všem týmům na turnaji přejeme hodně štěstí, úspěchů a hlavně radosti ze hry. Budeme rádi, pokud si v rámci turnaje najdete také čas podpořit náš ,,A" tým, který odehraje svůj první zápas v roce 2019 už v neděli 6. ledna od 18:00 tradičně v hale na Podvinném Mlýnu. Všichni účastníci turnaje mají na tento zápas vstup zdarma, těšíme se na Vás!

Dále čtěte