PREVIEW Sparta po repre pauze přivítá Ostravu!

Sparťané, kteří nadále vévodí superligové tabulce, vstupují do druhé poloviny letošní sezony domácím utkáním proti FBC Ostrava.

13. prosinec 2018
PREVIEW Sparta po repre pauze přivítá Ostravu!

Uktání 15. kola Tipsport Superligy je pro Spartu na programu 14. 12. od 18:00 v domácí areně na Podvinném mlýně. Celý zápas je věnovaný dětem z dětského domova v pražských Klánovicích, kam někteří hráči A týmu zavítali na návštěvu a potěšili tamní děti, které mají zároveň na utkání vstup zdarma a poženou sparťany pro důležité tři body do tabulky.

Ostravský soupeř si v letošní sezoně nevede špatně, kdy momentálně stojí na sedmém místě tabulky. Nejvíce se z Ostravanů prozatím daří Michalu Sládkovi, který je spolu s Janem Danišem s 13 gólovými trefami nejlepším střelcem týmu a zároveň dokázal posbírat nejvíce kanadských bodů a je jednoznačným lídrem. Oproti stojí tahouni Sparty - již tradičně Milan Garčar (12+8) a Michal Kareš (10+9), utkání ale dokáže rozhodnout kdokoliv, což je největší síla Sparty v letošní sezoně, kdy nikdo nečekal podobný průběh první poloviny Superligy.

V prvním utkání sparťané s Ostravou zvítězili na její palubovce 5:2. Dokáží borci hájící rudé barvy klubu urvat další tři body v domácí areně na Podvinném mlýně? Přijďte A tým po dlouhé reprezentační pauze podpořit!

#myjsmesparta

Dále čtěte