,,Za hattrick jsem rád, ale více si cením týmového úspěchu,'' říká Robert Košir, strůjce obratu

A tým dnes nastoupil na palubovku Rieger arény za přítomnosti kamer ČT Sport k utkání 11. kola Tipsport Superligy s jasným cílem zvítězit. Cesta k výhře 6:4 byla ovšem trnitá.

29. říjen 2018
,,Za hattrick jsem rád, ale více si cením týmového úspěchu,'' říká Robert Košir, strůjce obratu

Zápas začal na pražských Vinohradech v 18:10 a vstup do utkání se Spartě vůbec nevydařil. ,,Ze začátku jsme soupeře podcenili. Ten hrál velmi dobře do obrany, zblokoval nám spoustu střel a nedokázali jsme se dostat do brankových příležitostí,'' hodnotí začátek utkání vždy usměvavý Robert Košir. Po první, ze strany Sparty nevýrazné části se šlo po gólech domácích Jelínka a Hartmana do šaten za stavu 0:2 z pohledu našeho A týmu.

,,V šatně jsme si řekli, co musíme změnit, a to se nám podařilo. Začali jsme více hrát na balonku, což přineslo šance a následně góly,'' říká Robi, který se ve druhé části dokázal dvakrát přesně trefit a zavelil tak ke sparťanskému obratu! Další branku přidal náš nejproduktivnější hráč Michal Kareš, domácí se také dokázali jednou prosadit, jmenovitě Hanák. Po druhé třetině platil tedy vyrovnaný stav 3:3.

Třetí dějství začalo lépe pro náš tým, když byl nařízen samostatný nájezd po faulu na našeho kapitána Milana Garčara. Nájezd dokázal nekompromisně proměnit Radim Křenek, jehož gólem se poprvé v utkání Sparta dostala do vedení, které už nepustila. Jen o dvě minuty později dokázal slovinský sniper Košir dovršit třetí brankou hattrick. ,,Jsem rád, že jsem se dokázal třikrát gólově prosadit, nicméně důležitější je vítězství celého týmu a potvrzení naší pozice lídra tabulky'' ukončuje rozhovor Robert, který dnes prokázal jeho vzrůstající formu. Další gól přidal 4 minuty před koncem Lukáš Ujhelyi, za domácí korigoval skóre z přesilovky Stuchlík. Zápas tedy skončil vítězstvím Sparty 6:4. Ta tedy dokázala vítěznou sérii zaokrouhlit na číslovku 10.

Další zápas čeká Spartu 3. 11. od 20:00 na půdě prozatím posledního celku soutěže - Znojma.

#myjsmesparta

Dále čtěte