PREVIEW Proti Sokolu Vinohrady opět před kamerami ČT Sport!

Už v pondělí 29. 10. se A tým utká s nováčkem letošního ročníku Tipsport Superligy - Sokolem Královské Vinohrady v Rieger aréně. Zápas začne v 18:10 za přítomnosti kamer ČT Sport.

28. říjen 2018
PREVIEW Proti Sokolu Vinohrady opět před kamerami ČT Sport!

Sparťanům, kteří mají vítěznou šňůru devíti utkání v řadě, se tentokrát do cesty postaví superligový nováček z Vinohrad. Ten je v tabulce dosud na předposledním místě, kdy z devíti odehraných zápasů posbíral 6 bodů za dvě výhry a sedm porážek. Za zmínku rozhodně stojí vítězství nad Tatranem na jeho hřišti 8:5, čímž Vinohradští ukázali, že dokáží zaskočit kohokoliv. Sparta, která je momentálně lídrem soutěže s pětibodovým náskokem na loňského mistra z Boleslavi, si bude muset dát pozor především na devítigólového Martina Skřivánka, který zároveň s dvanácti body vede kanadské bodování Vinohrad. Oproti tomu v našem týmu je lídrem s již šestnácti kanadskými body Michal Kareš, nejlepšími střelci duo Marek Zouzal, Milan Garčar.

Dorazte do Rieger areny vytvořit A týmu tu nejlepší atmosféru spolu s naším fanklubem, který jak je jeho dobrým zvykem vyráží podpořit áčko i na tento venkovní zápas! Vstupné na utkání je dobrovolné. Zaokrouhlíme počet vítězných zápasů v řadě na 10?

#myjsmesparta

Dále čtěte