Nový tým přípravky na Podvinném mlýně

Od konce září zahájí své tréninky nový tým přípravky a elévů Sparty, který povede Radek Križko. Stále také hledáme nové hráče, kteří by vhodně doplnili vybrané týmy od juniorů až po ty nejmenší.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Nový tým přípravky na Podvinném mlýně
Tréninky nové tréninkové skupiny přípravky/elévů budou probíhat v domácí hale Sparty na Podvinném mlýně ve Vysočanech (Kovanecká ulice). Nové sparťanské naděje povede oblíbený a zkušený trenér a zároveň hráč áčka Radek Križko. Tréninky budou pravidelně vždy v úterý a ve čtvrtek od 15.30-17.00. První z nich se bude konat v úterý 27. září 2011 a naváže na celosparťanský nábor, který proběhne ve stejné hale 21. září 2011 (viz: www.arena-sparta.cz).  

Do nového týmu zveme všechny kluky i holky ročníků narození 2001 a mladší. V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů se, prosím, na nás obraťte prostřednictvím kontaktního formuláře.

Stále je také otevřena možnost pro příchod nových hráčů, kteří by vhodně doplnili vybrané týmy, především pak tým mladších žáků. Jestli chceš hrát za Spartu a jsi ročník narození 1999 nebo 2000, přijď se od 5. září podívat na některý z tréninků do haly na Letné. Tréninky probíhají v pondělí, čtvrtek a pátek, vždy od 17-ti hodin.

Pokud chceš hrát za Spartu, ale jsi jiný ročník narození, kontaktuj nás, prosím, prostřednictvím kontaktního formuláře.