,,Výhra proti Chodovu je povzbuzením a motivací do další práce a zápasů'' říká Milan Garčar.

Sparta ve strhujícím utkání plném gólů potvrdila svou nynější formu a sílu a na palubovce Chodova zvítězila vysoko 11:7, svůj první gól v rudém dresu zaznamenal Michal Pažák!

14. říjen 2018
,,Výhra proti Chodovu je povzbuzením a motivací do další práce a zápasů'' říká Milan Garčar.

Sparťané nastoupili proti těžkému rivalovi z Chodova a od prvního buly byli lepším týmem. Svému soupeři dovolili srovnat pouze na 39 vteřin. Utkání, které začínalo v 18:30, nabídlo divákům v hale skvělou podívanou plnou gólů a řadu dramatických momentů.

Lepší vstup do utkání měla Sparta, kdy po osmi minutách hry bylo skóre už 3:0, postupně se trefili Milan Garčar, Michal Pažák a Jan Marvánek. V čase 13:45 se poprvé prosadil i Marek Zouzal. Před úvodní sirénou se dokázali gólově prosadit i domácí, trefil se Martin Pražan. Do kabin se tedy šlo za stavu 4:1 pro Spartu.

Ve druhé části na chvilku tahali za delší konec provazu domácí, kdy se jim podařilo vyrovnat po gólech Plíhala, Vávry a Ondruška, nicméně vyrovnaný stav trval pouhých 39 vteřin, když zavelel k osmému vítězství v řadě v čase 36:39 Radim Křenek po přihrávce Milana Garčara! Jen o pár vteřin později se krásně dokázal prosadit trefou ze vzduchu Ondra Svatoš po dlouhé přihrávce Jana Marvánka, 6:4 pro Spartu!

Úvod třetí části patřil opět Spartě, druhý gól v zápase přidal Marek Zouzal! Domácí pak Spartu na chvilku zamkli v obranném pásmu a dokázali snížit na rozdíl jediné branky po gólech Pražana a Vošty, nicméně Jan Marvánek dokázal přesnou střelou najít odpověď. Domácí Chodov se naposledy trefil za záda Martina Beneše, který opět ukázal své nesporné kvality, v čase 52:05, jmenovitě Marek Matějčík. Nicméně Sparta nepřipustila v závěru drama a dokázala ještě přidat tři přesné zásahy - Michal Kareš v 54. minutě, Lukáš Ujhelyi se v 59. minutě, kdy domácí zkusili hru bez brankáře, dokázal skvěle zorientovat a zavěsil nekompromisně do prázdné branky, těsně před koncem pak zkušeně proměnil samostatný nájezd novic v rudém dresu - Michal Pažák, který přišel do Sparty ze slovenských Košic. Zkušenému Barákovi v brance Chodova nedal sebemenší šanci a zkušeně zavěsil pod horní tyč. Tím strhující utkání skončilo a Sparta tak připsala již 8. výhru v řadě!

Hráčem utkání zvolen Michal Pažák, počet diváků - 264.

A co k výhře říká kapitán Milan Garčar? ,,Bylo to utkání, kde obrany neměly svůj den. My jsme dominovali v předbrankovém prostoru a nenechali jsme se zaskočit dorovnáním soupeře v průběhu 2. třetiny, to rozhodlo zápas. Pochvala pro Michala Pažáka, který dnes hrál svůj první zápas a ukázal, jak šikovné ruce má. Hrál skvěle. Jsme rádi, že jdeme z tak těžkého utkání s výhrou!'' 

Další zápas odehrajeme proti Bulldogs Brno 26. 10. Bude se jednat o výjezdní utkání v Hodoníně od 19:00.

#myjsmesparta

Dále čtěte