PREVIEW Sparta se v prvním domácím zápase sezony utká s Libercem!

Sparta, která skvěle vstoupila do nové sezony a momentálně drží třetí příčku v tabulce, se již dnes od 17:00 poprvé představí před domácími fanoušky v Areně na Podvinném mlýně!

22. září 2018
PREVIEW Sparta se v prvním domácím zápase sezony utká s Libercem!

Fotomatch s Libercem se, jak název napovídá, ponese v duchu focení. V rámci utkání bude probíhat focení všech sparťanských týmů, dále bude pro diváky připraven fotokoutek s tematickými sparťanskými rekvizitami, odkud si budete moci odnést ihned vytištěnou fotografii.

,,A'' tým má za sebou skvělou vítěznou šňůru z posledních tří kol (5:2 vs Panthers Otrokovice, 5:4 na půdě Vítkovic, odkud vůbec poprvé Sparta odvážela plný počet bodů a 5:3 vítězství nad Českou Lípou) a bude chtít tuto sérii prodloužit v prvním utkání v domácí hale proti FBC Liberec. S tímto soupeřem máme z loňské sezony kladnou bilanci, kdy v prvním utkání v Liberci jsme zvítězili 6:5p a ve druhém zápase hraném na Podvinném mlýně 8:6. Do utkání budeme tedy vstupovat jako favorité.

V rámci projektu Sparťan patronem se vůbec poprvé patronace ujímají pro zápas s Libercem elévové z akademie Barrandov, kteří poženou A tým za dalším vítězstvím!

Buďte u toho s námi!

Dále čtěte