Nová sezona startuje, buďte připraveni!

Sezona 2018/2019 právě startuje. V článku naleznete veškeré cenné informace o nadcházející sezoně.

Muži C | 5. září 2018
Nová sezona startuje, buďte připraveni!

Pro fanoušky ,,A" týmu na úvod o Tipsport Superlize 2018/2019:

Náš ,,A" tým odehraje první kolo Tipsport Superligy na venkovním hřišti, přesněji ve čtvrtek 6.9. od 19:00 na hřišti Tatran Střešovice. Více informací na facebookové události ZDE. Speciální zápas čeká naše mužstvo už v neděli, jedná se o výjezdní utkání v Kutné Hoře. Zápas proti Panthers Otrokovice bude vyvrcholením oslav 15. výročí Kutnohorského florbalu. Vstupenky na toto unikátní utkání si můžete zakoupit v sítích Ticketportal  ZDE. Nejbližší utkání v naší Aréně Sparty na Podvinném Mlýně je na programu 23. září. V rámci tohoto utkání proběhne takzvaný fotomatch - focení všech týmů Sparty! Více informací o této akci dostanete na členské sekci od svých trenérů.

Fanoušci ,,A" týmu si mohou zakoupit karty fanouška, hráči Sparty karty obdrží zdarma:

Stejně jako v loňském roce tak i letos si mohou fanoušci ,,A" týmu Sparty zakoupit kartu fanouška na celou sezonu. Hráči Sparty však karty obdrží zdarma od svých trenérů, zvýhodněná cena čeká také na rodiče hráčů, kteří si budou moci kartu zakoupit na prvním domácím utkání - 23. září za pouhých 150 Kč. Pro širší veřejnost je cena karty fanouška pro sezonu 2018/2019 stanovena na 500 Kč. S kartou fanouška budete moci navštívit všechna domácí utkání Sparty v Tipsport Superlize. Samozřejmě se jedná o vstup na základní část i část nadstavbovou. 

Tréninky mladých nadějí:

Tréninky všech kategorií Sparty jsou v plném proudu, úvodní trénink odstartoval 4.září. Veškerý aktualizovaný rozpis tréninků pro sezonu 2018/2019 naleznete v sekci tréninky ZDE.

Tréninky nad rámec klubových tréninků:

Skills days je projekt pro hráče, kteří jsou vybráni trenérem na základě přístupu a projeveného zájmu pracovat na sobě ještě intenzivněji. Tento projekt na Spartě funguje již dva roky a u hráčů a trenérů je velmi oblíben. Tyto tréninky se spustí druhý týden v říjnu, do této doby obdrží hráči nominaci od šéftrenérů jednotlivých akademií. Na Podvinném Mlýně povede tréninky Skills day Jan Marvánek a na Barrandově se o intenzivnější rozvoj hráčských dovedností postará Oliver Thompson.

Brankářské tréninky:

Brankářské tréninky budou spuštěny také druhý týden v říjnu. Tyto tréninky jsou otevřené pro jakéhokoli gólmana, který na sobě chce individuálně pracovat. V běžných trénincích se brankářům nevěnuje tolik času, kolik by potřebovali, proto na Spartě vedeme tyto individuální brankářské tréninky, které gólmanům pomohou po všech směrech. Na tento trénink může přijít opravdu kdokoli, ať se jedná o úplného začátečníka či brankáře se zkušenostmi. Informace o spuštění brankářských tréninků sledujte na členské sekci. Na Podvinném Mlýně bude mít brankářské tréninky na starost nově brankář ,,A" týmu Martin Beneš společně se současným trenérem brankářů Jan Hübschman. Na Barrandově povede brankářské tréninky Daniel Wertheim a Jan Pauček.

Fyzio konzultace:

Klasické fyzio konzultace se v letošní sezoně konat nebudou. Budeme se snažit zapojit fyzio konzultace do nejrůznějších klubových akcí - soustředění, kempy a atd., kde bude více prostoru se hráčům v této záležitosti naplno věnovat.

Věříme, že si společně užijeme i letošní sezonu a že bude při nejmenším stejně úspěšná jako sezona 2017/2018!

Nábory:

Celý měsíc září probíhají nábory v okolí škol našich tréninkových hal. Kdokoli bude mít zájem, může si tréninky k nám na Spartu přijít vyzkoušet. Pokud u nás již trénujete a budete mít ve svém okolí někoho, kdo by rád zavítal na náš trénink a vyzkoušel si prostředí florbalové Sparty, určitě nám dejte vědět, těšíme se na nové posily do našich mládežnických týmů.

Kontakt: 

email: veronika-jelinkova@sparta-florbal.cz

tel.:     739 323 308                 

#myjsmesparta

Dále čtěte