UNYP, aneb seznamte se s naším partnerem!

Od začátku této sezony má Sparta nového partnera a tím University of New York in Prague (zkráceně UNYP) a tato spolupráce, jak už to tak bývá, baví a pomáhá oběma stranám.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
UNYP, aneb seznamte se s naším partnerem!

University of New York in Prague byla založena v dubnu 1998 ve spolupráci se State University of New York. Právě tato spolupráce umožňuje studentům v České republice získat mezinárodně uznávaný americký titul bakaláře ze State University of New York. Vysokoškolské programy UNYPu jsou založeny na metodách výuky, které používají americké vysoké školy a univerzity. Jejich programy jsou navrženy tak, aby studentům představily širokou škálu akademických disciplín, připravily je na zvládnutí postupů kritického myšlení, efektivní komunikace, analýzy a výzkumu, a získání znalostí, nezbytných pro odbornou specializaci v daném oboru. Ve všech třídách probíhá výuka v angličtině.

Co se týče naší spolupráce s UNYPem, tak rozhodně pomáhá oběma stranám. Od začátku spolupráce se díky našim hráčům naplno rozjel univerzitní florbalový tým, jehož členové (včetně dalších studentů) pravidelně navštěvují zápasy Superligy a podporují mužský A-tým i v play-off.
Sparťané přímo také z této spolupráce těží, a to velice výhodně. Sparta má pro své členy k dispozici tři 50% slevy na stipendium UNYP - jedno pro člena týmu přímo zponzoroaného UNYPem, jedno pro hráče z jakéhokoliv týmu a jedno pro sportovce Sparty z jakéhokoliv sportu. Jedna sleva platí pouze pro jednoho člověka a nelze je kombinovat. Každý Sparťan, kterému se nepodaří získat 50% slevu může využít ještě 10% slevu na studium. V případě zájmu o tuto nabídku nás neváhejte kontaktovat na mail marketing@sparta-florbal.cz pro více informací.

Věříme, že spolupráce s University of New York in Prague bude i nadále úspěšně pokračovat, že jejich univerzitní florbalový tým bude i dále vzkvétat a že se na zápasech Superligy budeme i v budoucnu potkávat se členy univerzity.

Pokud máte zájem o další informace o University of New York in Prague, tak je naleznete na jejich webových stránkách https://www.unyp.cz/


Dále čtěte