PREVIEW: Sparta se vrací domů, do její sestavy zase vyhlášený střelec!

Pod hlavičkou šestnáctého kola vyzve Sparta brněnské bulldogy, kteří se v průběžném pořádí drží spíše na nižších příčkách. První vzájemný souboj však v nájezdech udolalo Brno, sparťané tak budou jistě hladoví po lepším výsledku.

30. listopad -1
PREVIEW: Sparta se vrací domů, do její sestavy zase vyhlášený střelec!

Brno už na začátku sezony nenašlo tu správnou herní pohodu a tento problém se s ním táhne i dál. Zatím střídá výhry a prohry víceméně po jednom zápase, nemůže se odrazit od žádné bodové, či vítězné šňůry a tak s v tabulce nachází na desáté příčce se čtrnácti body z patnácti zápasů. Ve svých posledních pěti zápasech Brno dokázalo vybojovat pouhé tři body z patnácti možných. Nejdříve totiž přišla prohra s Českou Lípou (4:8), pak s Vítkovicemi (4:5) a nakonec s Boleslaví (3:6). V následujícím zápase už brněnští florballisté dokázali svého soupeře pokořit, když porazili výsledkem 9:3 Znojmo. Ve svém doposud posledním utkání ošem narazili na Liberec a na výhru proti Znojmu navázat nedokázali. Na severu Čech prohráli 4:9 a nyní tedy míří do Prahy.

Sparta je na tom o poznání lépe. Celou sezonu se drží nad středem tabulky, nebo ve středu tabulky a daří se jí pravidelně bodovat. Užila si už i pár kratších vítězých šňůr a náleží jí tak šesté místo tabulky s pětadvaceti body z patnácti odehraných zápasů. Sice z posledních třech utkání vyhrála jediné, ale má za sebou dva těžké soupeře. Chodov (2:7) a  Vítkovice (2:6). Ve svém posledním utkání však Sparta porazila Znojmo a na tuto výhru jistě bude chtít navázat. Do sestavy Sparty by se navíc po velmi dlouhé době mohl vrátit útočník a rozený střelec Luka Časar. Je tedy na co se těšit, přijďtě proto sparťanský tým podpořit na cestě za dalšími třemi body, zápas s Brnem je navíc věnován organizaci MDA RIDE!

Aktuální forma ACEMA Sparta Praha: V - P - P - V - V

Aktuální forma itelligence Bulldogs Brno: P - V - P - P - P

Zápas je na programu v neděli 10. prosince od 17:00 hodin v Areně Sparta na Podvinném mlýně.

Dále čtěte