Nejmenší Sparťané si vysloužili mnoho uznání a pochval v Karlových Varech!

V rámci výjezdního utkání mužského ,,A" týmu v Karlových Varech se do Varů vydaly také dva týmy přípravek. Přípravku z Barrandova a Podvinného Mlýna čekal nabitý víkendový program. Děti za dva dny odehrály na 16 utkání. Za zmínku rozhodně stojí účast přípravek Sparty v nedělním elévovském turnaji. ,,Gratuluji k výborným výkonům, které všichni předvedli a za nebojácnost, se kterou se postavili proti starším, větším a silnějším elévům, kterým jste nedali nic zadarmo! Jen tak dál," komentuje turnaj ve Varech jeden z tatínků!

30. listopad -1
Nejmenší Sparťané si vysloužili mnoho uznání a pochval v Karlových Varech!

Přípravka se rozhodla podpořit svůj ,,A" tým svou účastí v Karlových Varech, při této příležitosti odehrála dva turnaje. Sobotní turnaj v kategorii přípravek a nedělní turnaj v kategorii elévů. Po celou dobu turnaje si nejmenší Sparťani vedli velmi slušně. Ve skupině dokázali vyhrát hned několik zápasů, které oběma přípravkám zajistily postup do play-off skupiny A.

V této skupině jsme sledovali parádní výkony, které se zlepšovaly každým zápasem. Vyvrcholením sobotního turnaje bylo také derby dvou Sparťanských týmů. V tomto zápase dali více gólů Sparťani z Podvinného Mlýna a zvítězili v poměru 6:4.

Obávaný turnaj přišel v neděli. Sparťanská přípravka, kde také nastupovaly děti ročníků 2010, nastoupila do turnaje elévů, kde k překvapení všech předváděla velmi vyrovnané utkání proti starším, větším a zkušenějším elévům. Pár zápasů se našim přípravkám podařilo vyhrát, pár remizovat a bohužel se Sparťané nevyhnuli ani těsným prohrám. ,,I já gratuluji všem hráčům k výkonům na turnaji ve Varech. I účast v nedělním turnaji elévů byla skvělá, vždyť jsme během jednoho dne hráli 8 zápasů, a z toho jen tři prohráli (a to maximálně 1:5). Tvrdím, že za dva dny na turnaji v Karlových Varech udělali hráči takový progres jako za jeden celý měsíc tréninků. Přípravka si vysloužila mnoho uznání a pochval od pořadatelů a soupeřů. Děkuji všem rodičům za podporu a pomoc, za to, že jste s námi vydrželi ve Varech po oba dva dny, a za to, jak děti vedete k florbalu," shrnul turnaje v Karlových Varech trenér přípravky Barrandov Miloš Kárník. 

Za Spartu musíme poděkovat pořadatelům z Karlových Varů, kteří se opět postarali o skvělé turnaje pro nejmenší florbalisty. Účast Sparty v karlovarských turnajích se stává tradicí, těšíme se na další ročníky! Děkujeme!


Dále čtěte