PREVIEW: Sparťané jedou na sever Čech, utkají se s Libercem

Čtvrté kolo Tipsport Superligy nám nabídne souboj mezi Spartou a Libercem. Oba týmy zatím moc bodů neposbíraly, a tak můžeme očekávat tvrdou bitvu.

30. listopad -1
PREVIEW: Sparťané jedou na sever Čech, utkají se s Libercem

Severočechům se zatím příliš nedaří. V letošní sezóně za sebou mají zatím čtyři utkání, ze kterých získali pouze tři body. Liberec nejdříve prohrál se Znojmem 4:9 a potom s Brnem 4:8. K vítězství se přiblížil v utkání s Tatranem, nakonec ale stejně prohrál 5:6 po prodloužení, za což brali alespoň jeden bod. Vítězství liberečtí zaznamenali až ve svém čtvrtém zápase s Českou Lípou. V zápase byl Liberec lepším týmem, Česká Lípa však vždy dokázala vyrovnat.V premiérové ukázce prodloužení třech hráčů proti třem byl lepší Liberec, který nakonec uzmul vítězství a sním i dva body.

Sparťané zatím také moc bodů neposbírali, ale neměli k tomu daleko. Nejdříve prohráli s Chodovem 6:7, pak ale porazili Znojmo 9:5. Ve svém posledním zápase se Sparta utkala s Mladou Boleslaví, který sparťané prohráli 6:7. Ovšem pokud sparťané podají v utkání s Libercem stejný výkon jako proti Boleslavi, bude mít Liberec co dělat, aby sparťanské hráče zkrotil.

Sparta vstoupí do utkání jako mírný favorit, ale Liberec bude jistě chtít bodovat. Sparta ovšem potřebuje body také, takže se máme jistě na co těšit.

Zápas je na programu v neděli 24. září od 18:00 v Liberci v hale SH ZŠ Dobiášova.

Dále čtěte