G2 Cup Challenge: Dorostenci si zahrají finále!

Mladí sparťané se na G2 Cup Challenge probojovali do samotného finále, které se odehraje dnes od 16:45 na Podvinném Mlýně. Ve finále Spartu čeká pražský rival FbŠ Bohemians.

30. listopad -1
G2 Cup Challenge: Dorostenci si zahrají finále!

Dorostenci pod vedením Petra Bíny a Jiřího Zemana podávají na turnaji G2 Cup velmi kvalitní výkony. První místo ve skupině po výhrách 5:1 nad Black Angels, 10:5 nad Orkou a 2:1 nad FBC Liberec sparťany poslalo do čtvrtfinálového boje proti FBC Ostrava. Zápas s Ostravou sparťané ovládli a po vítězství 10:2 vyhlíželi semifinálový souboj s Ústím nad Labem, které na turnaji bylo postrachem pro nejednoho soupeře. 

Sparťanům se povedl úvod a po osmi minutách hry Sparta slavila třetí gól v brance Ústí. Po oddechovém čase se Znojmo pomalu dostávalo do zápasu. Nakonec jsme v Areně Sparty viděli parádní florbalové drama. Ústí dokázalo Spartu dotáhnout na rozdíl jediného bodu. Závěrečné minuty ale Sparta ubránila a mohla slavit postup do dnešního finále.

Sparťané mohou obhájit loňské vítězství. Finále mezi Spartou a FbŠ Bohemians startuje dnes v 16:45 v Areně Sparty na Podvinném Mlýně! 

Dále čtěte