Sparta získala nového oficiálního partnera University of New York in Prague!

Sparta získala nového partnera, kterého jste mohli zaregistrovat na dresech mužského ,,A" týmu. To však není vše, vedení University of New York in Prague se rozhodlo podpořit také tým juniorů a dorostenců. ,,Florbal je nový, energický a velmi populární sport, který buduje charakter, cítili jsme, že je dobrým zdrojem inspirace pro naše studenty," říká k nové spolupráci generální ředitel UNYPu Sotiris Foutsis.

30. listopad -1
Sparta získala nového oficiálního partnera University of New York in Prague!

Jedním z hlavních důvodů, proč univerzita zvolila partnerství právě se Spartou je propojení s Prahou. ,,Chtěli jsme najít způsob, jak propojit naše studenty s Prahou a cítili jsme, že sponzorování florbalového týmu bude skvělým způsobem, jak této věci dosáhnout," rozvíjí své myšlenky Mark Anderson. Sparta rozhodně není jediným pražským florbalovým klubem, proč tedy padla volba právě na Spartu? ,,Sparta je jako organizace pražskou ikonou. Jako florbalový klub jsou velmi profesionální, vzdělaní a jsme přesvědčeni, že se brzy stanou velmi uznávaným a úctyhodným týmem, proto nám partnerství se Spartou dává smysl," říká marketingový ředitel Mark Anderson.

 UNYP bude oficiálním partnerem hned tří sparťanských týmů, u tohoto však partnerství s univerzitou nekončí. ,,Naše univerzita bude hlavním partnerem týmu juniorů, dorostenců a mužského ,,A" týmu. Doufáme, že dlouhodobý vztah mezi námi a Spartou bude přínosem pro naše studenty. V běžném sponzorství sportu jde jen o peníze a logo na dresu, my se snažíme jít trošku jinou cestou. Hráči Sparty budou přesně vědět, co je UNYP za organizaci a budou moci myšlenky naší univerzity sdělovat dál. Noví studenti UNYPu budou vědět, kdo je Sparta, co pojem Sparta v Praze znamená. Chceme se podporovat navzájem. Za zmínku v této spolupráci rozhodně stojí fakt, že hráč ,,A" týmu Sparty povede náš nově vznikající univerzitní florbalový tým," sděluje podrobnosti partnerství Mark. 

University of New York in Prague má obecně velmi pozitivní vztah ke sportu. ,,Velmi silně podporujeme myšlenku, že jen zdravé tělo dokáže vytvořit podmínky pro zdravou mysl. V rámci studia mají studenti volný přístup do bazénu a fit centra. Navíc máme vlastní fotbalový tým UNYP Blazers a také vlastní basketbalový tým UNYP Blazers. Máme opravdu dlouhou tradici v podpoře sportu. Těšíme se na spolupráci se Spartou, která bude nabízet naším studentům další příležitosti," říká ke sportovní stránce univerzity Mark. 

,,Před partnerstvím se Spartou jsem věděl, že tu florbal je, po pár zápasech, které jsem viděl jsem naprostým fanouškem. Spartě přejeme tu nejlepší sezonu, žádné zranění a jen ty nejlepší výsledky a titul šampionů," říká Mark Anderson na závěr. 

Co ke spolupráci dodává prezident florbalového klubu ACEMA Sparta Praha pan Jiří Krejča? „Jsem velmi rád, že mnohaleté přátelství s Markem Andersonem pomohlo k navázání tohoto partnerství. Mark je tvrdý vyjednávač, což se ukázalo při uzavírání smlouvy. Ale vedení florbalové Sparty vyjednalo vzájemně výhodné podmínky. Smlouva je zatím na rok s tím, že další vývoj závisí na spokojenosti obou stran. Já bych si přál, aby UNYP zůstal dlouhodobým partnerem našeho klubu, protože florbal je stále hodně studentský sportem, takže spojení s univerzitou dává smysl.“

Pro více informací o University of New York in Prague, která již od roku 1998 nabízí vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce, kontaktujte marketing@unyp.cz