G2 Cup: Junioři budou hrát o sedmé místo, dorostenky berou bronz

Junioři do dnešního dne G2 Cupu vstoupili čtvrtfinálovým duelem, který nedopadl vůbec dobře a ukončil tak další postup sparťanů do semifinále. Po šedesáti minutách hry sparťané odcházeli s prohrou 0:10. Dorostenky dokázaly zvítězit pouze jednou a turnaj pro ně končí třetím místem.

30. listopad -1
G2 Cup: Junioři budou hrát o sedmé místo, dorostenky berou bronz

Ve čtvrtfinálovém utkání vyzvali junioři soupeře ze Jižního Města Chodov. Zápas pro sparťany nedopadl vůbec dobře a museli přijmout vysokou porážku 0:10. V odpoledním zápase čekal sparťany zápas o 5.-8. místo. Soupeřem se stali brněnští Buldoci. Sparta navázala na sympatické výkony ze skupiny a předváděla opět výkony, které fanoušci dokázali ocenit. Zápas po výsledku 2:2 dospěl do prodloužení, které rychle ukončil Buldok Sláma a poslal tak Spartu do zítřejšího utkání o sedmé místo.

Poslední zápas turnaje odehrají junioři ve 12:00 v Areně Sparty proti Mladé Boleslavi.

Souhrn výsledků z celého dne můžete najít na webu turnaje ZDE.

Dorostenky odehrály celkem čtyři utkání z toho tři velmi vyrovnané. Sparťanky zahájily G2 Cup soubojem s Bohemians, kterým v úvodu podlehly 2:4, poté je čekala ještě těsnější prohra proti Chomutovu 3:4. V odpolední části tedy měly holky co oplácet. Hned ve třetím zápase dokázaly získat první body, když oplatily porážku Bohemce a zvítězily 3:2. V závěru dne dorostenky čekal opět Choumtov, tento zápas Spartě nevyšel a s G2 Cupem se rozloučily prohrou 1:9 a bronzovým místem.

Finálové utkání dorostenek zítra odehraje Florbal Chomutov proti FBŠ Bohemians od 14:00 v Areně Sparty.

Souhrn výsledků z celého dne můžete najít na webu turnaje ZDE.

Dále čtěte