2. Vánoční derby legend skončilo remízou!

Po roce se opět uskutečnilo setkání legend Sparty a Tatranu Střešovice (věk 35+), tentokrát v domovské areně Sparty na Podvinném mlýně. Po roce se opět uskutečnilo setkaní legend Sparty a Tatranu Střešovice (věk 35+), tentokrát v domovské areně Sparty na Podvinném mlýně.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
2. Vánoční derby legend skončilo remízou!

Na obou stranách se objevilo několik "nováčku", kteří rozhodně stojí za zmínku. U hostů z Tatranu to byl reprezentační trenér Radim Cepek, sparťanský dres poprvé oblékl oblíbený střelec Radek Križko či hrdina čtvrtfinálové série z roku 1998 Michal Janoušek.

Kdo čekal po loňském I. ročníku, který o gól vyhrála Sparta, gólové hody, byl zklamán :-). Skóre sice už v 1. třetině otevřel další nováček v rudém dresu Ondřej Kozák, po přihrávce Radka Križka, ale to bylo na dlouhou dobu z pohledu střelců všechno. O krásné akce nebyla nouze, ale brankáři se překonávali o stošest :-). Zvláště Pajer v retro dresu alá Dominik Hašek opět dokazoval, že nepatří do starého železa. Dovednostní soutěže o přestávkách skončily také nerozhodně. V nájezdech se radovala Sparta, naopak v přesnosti střelby kraloval Tatran.

Poslední třetina i přes řadu šancí na obou stranách přinesla pouze zasloužené vyrovnání z hole Jirky Jandáčka, a tak se oba týmy rozešli se spravedlivou remízou 1:1. Nutno říci, že od prvního střídání bylo jasné, že prohra s rivalem se neodpouští ani ve veteránském věku a oba týmy chtěli strhnout vítězství na svou stranu. Historická vzájemná bilance si tedy připsala první remízu. Uvidíme, jak to dopadne opět za rok ve strešovické Stodole.

„Myslím, že hlavně Tatran bude chtít v příštím roce za každou cenu urvat první vítězství :-). Nejdůležitější ovšem je, že se všichni sešli, ve zdraví přežili a mohli si vzájemně popřát do Nového roku vše nejlepší,“ uvedl hlavní organizátor celé akce Rudolf Javořík.

Sparta 66 Masters - Forza Tatran Stresovice 1:1 (1:0, 0:0, 0:1)

Dále čtěte