Přípravka ovládla turnaj v Karlových Varech!

Díky spolupráci s florbalovým klubem Hurrican Karlovy Vary jsme měli tu čest zúčastnit se parádního turnaje přípravek, kterého se účastnilo celkem 10 týmů!

30. listopad -1
Přípravka ovládla turnaj v Karlových Varech!

Dne 17.12. se v HMS Karlovy Vary sešlo celkem 10 týmů přípravek, které mezi sebou poměřily síly na 2 hřištích při superhrubém herním čase jedenácti minut. Sparta zde měla zastoupení hned dvou celků, jedním zástupcem byla přípravka z Barrandova a druhým bylo šest bojovníků z Podvinného mlýna.

Oba naše týmy si vedly velmi solidně a měly tak skvělou příležitost zlepšovat se každým zápasem, který v Karlových Varech odstartoval. Jelikož se turnaj hrál systémem každý s každým, na závěr turnaje jsme viděli derby našich týmů mezi Barrandovem a Podvinným mlýnem. Začátek byl na obou stranách velmi nervózní, protože právě toto utkání mohlo zamíchat celkovým umístěním jednotlivých týmů. Viděli jsme krásné akce na obou stranách, kluci z Barrandova však utkání rozhodli v druhé půli, kdy vstřelili tři rychlé branky a tak vyhráli 6:2 a získali tak celkovou výhru v turnaji.

Komentář trenéra Barrandovské přípravky Daniela Wertheima: ,,Celý turnaj se mi velmi líbil, přesně takto si představuji dětský turnaj, žádné velké prostoje, spoustu utkání a maximální počet odehraných minut. Dnes jsme viděli, jak se během jednoho turnaje dokáží děti neskutečným tempem zlepšovat. Jsme rádi, že jsme se turnaje mohli zúčastnit a děkujeme pořadatelům za skvělou akci.“

Barrandov: 1. místo na turnaji.

Podvinný mlýn: 4. místo na turnaji.