Preview! Sparta v neděli doma vyzve superligového vicemistra!

Poslední utkání roku 2016 čeká sparťany tuto neděli, a to v jejich domácí aréně, kde se v rámci 14. kola Tipsport Superligy postaví od 16:50 Vítkovicím.

30. listopad -1
Preview! Sparta v neděli doma vyzve superligového vicemistra!

Ostravský tým do Prahy přiveze i dvojici českých reprezentantů, kteří si zahráli na uplynulém světovém šampionátu v lotyšské Rize. Lukáš Souček v Lotyšsku patřil k jistotě v českém brankovišti. Marek Matejčík poté do utkáních naskakoval spíše jako žolík a vždy dokázal hru reprezentace pořádně rozhýbat. Oba si tak z reprezentace přivezli slušnou formu a sparťané se ně budou muset zaměřit. Mezi další hvězdy nedělního soupeře Sparty patří Lukáš Hájek, který s 21 body prozatím vládne klubové produktivitě.

Po reprezentační pauze už mají Vítkovice jedno utkání za sebou, a to s Libercem, který na své domácí půdě zdolali 6:4. Toto vítězství Vítkovicím přineslo posun v superligové tabulce, kde se aktuálně nacházejí na třetím místě.

Prvním letošním vzájemné střetnutí se odehrálo v 5. kole na domácí půdě Vítkovic. Sparťané v něm drželi s Vítkovicemi krok a o bodový zisk je připravila nedisciplinovanost a především pak špatná koncovka, kdy střelce Sparty několik skvěle vychytal vítkovický Souček.

Poslední utkání na Podvinném mlýně ovšem ovládli sparťané. V loňském ročníku zde v nádherném utkání zdolali rytíře Vítka 5:3.

Rozloučení s florbalovým rokem 2016 pro sparťany začíná tuto neděli v 16:50. Pro všechny příchozí diváky máme připraven bohatý program a žádný sparťan by tak na Podvinném mlýně neměl chybět!

Dále čtěte