Ve čtvrtek čeká Spartu v Brně čtvrtfinále poháru!

Již tento čtvrtek zamíří sparťané na palubovku Bulldogs Brno, které vyzvou ve čtvrtfinále Poháru České pojišťovny. Na vítěze čtvrtfinálového duelu čeká semifinále s vítězem souboje mezi Mladou Boleslaví a Pardubicemi.

30. listopad -1
Ve čtvrtek čeká Spartu v Brně čtvrtfinále poháru!

V letošní sezóně za sebou Brno a Sparta již jedno vzájemné utkání mají. Oba týmy se ve sparťanské aréně na Podvinném Mlýně střetly hned v prvním kole nové sezóny a z vítězství 7:4 se radovalo Brno.

V osmifinálové skupině, která předcházela blížícímu se čtvrtfinále, se Brno střetlo s Opavou, která hraje v národní lize a se superligovými Ostravou a Otrokovicemi. Se všemi soupeři si brněnští hráči poradili a svou skupinu tak s plným počtem devíti bodů ovládli.

Sparťané se v osmifinálové skupině postupně střetli s Českou Lípu, Tatranem a mistrovským Chodovem. A právě s týmem z pražského Jižního Města se sparťané utkali v posledním utkání své osmifinálové skupiny, ve kterém si to oba rivalové rozdali o postup. Napínavou bitvu o postup zvládla lépe Sparta, když ji postup minutu před koncem prodloužení vystřelil Luka Časar!

Brno bude v utkání jistě postrádat svou předsezónní posilu Martina Grlického, který na právě probíhajícím mistrovství světa reprezentuje Slovensko. Ztráty před utkáním počítají také Sparťané, kterým budou chybět Koščo s Ujhelým, kteří stejně Grlický nastupují za slovenskou reprezentaci na MS v lotyšské Rize. 

Duel mezi domácím Brnem a Spartou startuje tento čtvrtek v brněnské MSH Vodova Brno v 19:30.

Dále čtěte