Preview! Dnes na Vinohradech s Chodovem o postup!

Už dnes čeká sparťany v pražské hale TJ Sokol Královské Vinohrady poslední utkání v osmifinalové skupiny BB Poháru České pojišťovny, a to proti pražskému Chodovu. Vítěz tohoto střetnutí postoupí do čtvrtfinále, poražený v soutěži končí.

30. listopad -1
Preview! Dnes na Vinohradech s Chodovem o postup!

Sparta se s Chodovem v letošní sezóně již jednou utkala, a to v rámci druhého kola Tipsport Superligy, kdy na svého soupeře bohužel nestačila. Tým z Jižního Města si v superligovém utkání vytvořil rozhodující náskok už v první třetině. Sparťané se poté ještě snažili výsledek zvrátit, ale mistrovský Chodov si svůj náskok zkušeně pohlídal a v utkání zvítězil 9:6 pro Chodov. 

V osmifinálové skupině poháru zatím oba týmy odehrály dvě utkání. Oba dnešní soupeři shodně porazili Českou Lípu a prohráli s Tatranem. Chodov ovšem Střešovicím podlehl až v prodloužení, a tak má v tabulce o jeden bod více než Sparta. Karty jsou tedy před posledním skupinovým zápasem rozdány jasně. Vítěz bere postup do čtvrtfinále poháru, poražený v soutěži skončí.

Oba týmy se navíc znovu střetnou už za necelý měsíc, když své síly změří 15. prosince na půdě mistrovského Chodova. V pohárovém utkání tak také půjde o naladění na vzájemný superligový souboj.

Dnešní pohárové utkání neodehraje Sparta ve své tradiční domácí hale na Podvinném mlýně, ale v hale TJ Sokol Královské Vinohrady.

Dále čtěte