TV utkání Sparta – Boleslav ve znamení Sparta Spojuje!

Spartu čeká v 9. kole základní části Tipsport Superligy před televizními kamerami ČT Sport velký zápas proti reprezentanty napěchovanému celku Mladé Boleslavi. Po sportovní stránce se tak v pondělí 31. října ve 20:10 máme na co těšit.

30. listopad -1
TV utkání Sparta – Boleslav ve znamení Sparta Spojuje!

Už dnes čeká Spartu první letošní televizní utkání. Soupeřem v něm Spartě budou mladoboleslavští Galácticos. ACEMA GAME nepřinese pouze sportovní zážitek, ale také bohatý mimozápasový program! A co pro Vás na tento jedinečný zápas, který se jistě ponese v parádní atmosféře, chystáme? Pojďme si vše ještě jednou připomenout!

LÍSTKY NA HOKEJ ZDARMA!

"Sparta spojuje" a proto každý fanoušek do 18ti let, který na superligové utkání Sparta – Boleslav dorazí ve sparťanských barvách, od nás obdrží lístek na hokejové utkání HC Sparta Praha - HC Verva Litvínov ZDARMA! Starší 18ti však nemusí smutnit, pro ně máme vstupenky na tentýž zápas připraveny pouze za symbolických 50 Kč! Utkání Sparta - Litvínov je v O2 Areně na programu 25. 11. 2016 od 18:30.

Vstupenky máme přichystané pro prvních 600 fanoušků. Ani 601 fanoušek nemusí smutnit, i ten se na hokej dostane. Pro takovýto případ máme připraveny vouchery, které si poté budete moci, na zákaznickém centru HC Sparta Praha v O2 Aréně, proměnit za vstupenky. Každý fanoušek obdrží u vstupu na Podvinný mlýn kartičku, na jejímž základě si poté bude moci vyzvednout svou vstupenku na hokej Sparta - Litvínov. Vstupenky a případně poté i vouchery na hokej se budou vydávat od konce druhé třetiny ve sparťanském fanshopu! 

LÍSTKY NA FUTSAL ZDARMA!

Druhým lístkem, který každý z diváků v průběhu utkání zdarma obdrží, je lístek na utkání futsalové Sparty, které se na Podvinném mlýně odehraje 10. 11. 2016 od 20:30. Soupeřem Sparty budou Démoni Česká Lípa!

AUTOGRAMIÁDA FILIPA NOVOTNÉHO!

Na utkání mezi Spartou a Boleslaví dorazí také brankář hokejové Sparty Filip Novotný! Autogramiáda proběhne o první přestávce ve sparťanském fanshopu! 

FOTOSOUTĚŽ SE SEUPERFINÁLEMANEM!

Všichni fanoušci se dnes mohou také těšit na pořádnou porci skvělé zábavy, o kterou se postará Superfináleman. Se Superfinálemanem jsme vám také přichystali fotosoutěž. Vyfoťte se s ním a fotku poté vložte s hashtagem #acemagame na Instagram. My poté vybere tři nejlepší výtvory a ty odměníme dárkem z našeho fanshopu!

VÝZVA A-TÝMU!

Ani na letošní TV utkání nebude chybět výzva A-týmu směrem ke všem mládežnickým kategoriím. Pokud některá ze sparťanských kategorií přivede v pondělí na Podvinný mlýn více diváků než oni sami, tak jí půjdou na oplátku fandit na některý z jejích ligových zápasů! Na vybrané utkání se pro vítězný tým také postarají o občerstvení. Do výsledků budeme započítávat také Karty fanouška!

Dále čtěte