Nové webové stránky klubu!

Nový sparťanský web, který jsme pro Vás v tomto týdnu spustili, sebou přináší celou řadu novinek, které vám chceme v tomto článku přiblížit. Při tvorbě nových stránek jsme se nechali inspirovat moderními weby těch nejlepších sportovních týmů z různých odvětví. Snažili jsme se převzít to nejlepší a zároveň zachovat vše dobré, co jsme za dlouhou dobu vytvořili na našich vlastních stránkách. Věříme, že se vám budou naše nové stránky líbit a především se vám budou příjemně používat. V každém případě, budeme rádi za jakýkoliv komentář nebo připomínku, které, prosím, zasílejte na e-mail našeho web mastera Ondry Syrového (viz. Klub – Vedení klubu).

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Nové webové stránky klubu!

Nový responzivní design - v současné chvíli má ještě své rezervy, přesto je již nyní možné web pohodlně procházet i na mobilních zařízeních jelikož se obsah stránek přizpůsobí jejich menším uhlopříčkám.

Obsluha webu - díky napojení na systém FIS je značně zautomatizována. Seznamy utkání se stahují automaticky, stejně tak se doplňují výsledky a další údaje o utkáních. U většiny družstev se z FISu načítají tabulky a statistiky hráčů. Díky této funkci by informace o tom, jak si jednotlivá družstva a hráči vedou, měla být u všech družstev stále aktuální.

Sekce Klub - celá sekce byla kompletně přepracována. Najdete zde aktuální informace o klubu, kontakty na vedení i trenéry s možností zaslání zprávy skrz přepracovaný kontaktní formulář. Dále zde naleznete historii klubu a na mapě znázorněný seznam míst, na kterých družstva Sparty trénují.

Sekce Hraje se – zde naleznete přehled všech utkání všech družstev Sparty za vybraný týden. Díky automatické aktualizaci rozpisů i výsledků utkání ze systému FIS tato sekce opravdu ožívá. Kromě výsledků zde také naleznete odkazy na reportáže k utkání, online přenosy, video přenosy i další oficiální statistiky, které poskytuje web ceskyflorbal.cz

Sekce Partneři - Nový způsob prezentace partnerů, kterých si nesmírně vážíme a za jejich podporu jim děkujeme. Rozhodli jsme se jim poskytnout větší prostor, který si zaslouží. Každý z partnerů má svou stránku s představením firmy.

Sekce Sparta KIDS – zcela nová sekce na webu, která se zabývá výhradně projektem Sparta KIDS. Tento projekt je inovativní. Má za cíl přinést do škol pohyb pro co největší počet školáků, a to v podobě florbalového kroužku. U každého kroužku vždy působí trenér se zkušenostmi z vrcholového florbalu.

Na novém webu dále chystáme mládežnické centrum na homepage, kde naleznete to nejaktuálnější z každé kategorie - nejbližší zápasy, aktuální výsledky, tabulky, poslední články. Vše na jedno kliknutí a tudíž rychle přístupné. Můžete se také těšit na integraci galerie Flickr do webu a další rozšíření sekce FANZONE.

Na závěr ještě něco málo k nové členské sekci.

Nová členská sekce běží již něco málo přes měsíc. Přes počáteční problémy již bez větších problémů funguje. Stejně jako web je i členská sekce responzivní, tudíž ji lze používat také na mobilních zařízeních.

Členská sekce zprostředkovává kontakt mezi členy a trenéry, resp. vedením klubu. Každé z družstev zde má svou stěnu (po vzoru skupin na Facebooku), na které probíhá komunikace, ohlašování/omlouvání z událostí (tréninků, turnajů, atd.), evidence plateb a dalších oblastí nutných pro řízení sportovního klubu.