Klubové focení!

Při utkání Tipsport Superligy mužů mezi Spartou a Chodovem proběhlo týmové focení všech sparťanských kategorií, letos navíc s možností vyfocení profilové fotografie!

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Klubové focení!

Klubové focení již všichni dobře znají, pro letošní ročník jsme však pro Vás připravili řadu novinek. První z nich je možnost objednání hráčský kartiček. Na kartičkách bude z přední strany vždy fotka daného hráče. Na zadní straně bude poté umístěna týmová fotografie kategorie, za kterou hráč nastupuje. Náhled obou stran hráčských karet můžete vidět na fotografii níže.

Druhou novinkou je možnost objednání krásné skleněné gravírované plakety. Do skleněných plaket bude možné nechat vygravírovat profilovou fotografii hráče. Jak gravírované plakety vypadají, naleznete na webu laserfoto.cz.

Focení proběhne už tuto neděli na Podvinném mlýně v sále č. 4, který nachází nad VIP prostorem haly. Vše bude označeno cedulemi. Na focení je třeba vzít dres, trenky, stulpny a boty. Časy focení jednotlivých kategorií již trenéři znají a budou Vás o nich informovat. Další informace naleznete na klubové sekci, u trenérů Vaší kategorie nebo na emailu marketing@sparta-florbal.cz.

Kartičky i plakety mohou objednávat pouze ti, kteří se účastnili klubového focení, a to do 30. 10. 2016. Pro objednávku využijte objednávkové formuláře, které naleznete na klubové sekci v důležitých sděleních. Formulář vyplňte a naskenovaný zašlete na již zmíněnou emailovou adresu marketing@sparta-florbal.cz. Platbu za objednávané produkty prosím proveďte na účet 184684282/0600 a do předmětu platby napište příjmení hráče a objednávaný produkt  (kartičky, plakety případně obojí). Hráčské kartičky i plakety budou poté připraveny k vyzvednutí v průběhu prosince a o stavu jejich vyhotovení Vás budeme včas informovat.