Proti České Lípě v sobotu doma a s fanoušky za zády!

Čtvrté kolo Livesport Superligy odehraje Sparta opět doma v UNYP ARÉNĚ už tuto sobotu od 17:00 hodin, v přestávkovém programu si budete moci zasoutěžit o dresy Milana Garčara, vstup na utkání je již tradičně povolen pouze s rouškou a tentokrát maximálně pro tisíc osob.

Muži A | 24. září 2020
Proti České Lípě v sobotu doma a s fanoušky za zády!

Sparta má po dvou odehraných zápasech na kontě bohužel jen tři body. Hned v prvním zápase sezony proti Pardubicím totiž tým z Podvinného Mlýna ztratil šanci bodovat přesně sedmnáct vteřin před koncem, když sedmý rozhodující branku vstřelil Marcel Lehký a postaral se tak o superligové překvapení.

Chuť si Sparťané spravili díky derby proti Bohemians, kde to byla právě Sparta, která zvládla koncovku zápasu a od třetí třetiny se ujala vedení, které si pohlídala do samotného konce a zvítězila tak 8:5. 

Česká Lípa zatím na body čeká, nepodařilo se ji totiž skórovat s Chodovem ani Black Angels a proto jim v úvodu sezony patří předposlední třinácté místo. Sparta je nyní rozhodně favoritem zápasu do kterého dá maximum a nebude chtít připustit drama jako s Pardubicemi.

Věříme, že si cestu do UNYP ARENY najdete i vy a podpoříte Spartu v dalším boji o tři body základní části a třeba budete mít o přestávce štěstí a v divácké soutěži si odnesete dres Milana Garčara! 

#myjsmesparta

Dále čtěte