Dostavba zahájena! Na Barrandov se vybralo přes 432.000 Kč

Na přelomu května a června jsme spustili neveřejnou sbírku na dostavbu zázemí haly na Barrandově s cílem zapojit do sbírky co nejvíce příznivců florbalového klubu AC Sparta Praha, kteří se budou na dostavbě finančně podílet. Celkem se do sbírky zapojilo 67 přispěvatelů, díky kterým se dokázalo vybrat skvělých 432.109 Kč a dostavba zázemí Barrandovské haly je zahájena!

Klubové zprávy | 17. září 2020
Dostavba zahájena! Na Barrandov se vybralo přes 432.000 Kč

,,Od začátku září naplno začala dostavba zázemí, kterou realizuje stavební firma Adevita. Stavba postupuje každým dnem, nicméně při realizaci jsme narazili na mnoho nečekaných problémů, kdy realita neodpovídá zakresleným plánům, které jsme zdědili při nákupu haly. Postupně je však odkrajujeme a v těchto dnech jsou hotovy vnitřní příčky a budova je připojena k elektřině. V další fázi dojde k napojení na kanalizaci a plyn a následovat budou okna a vnější omítky. Čeká nás ještě hodně práce, ale už pohled na měnící se budovu zázemí je více než optimistický. Dále jednáme s Prahou 5 o možnosti mimořádné dotace na zbytek chybějící částky," říká k zahájené dostavbě generální manažer Sparty Václav Culka ml.

,,Jsme rádi, že se do sbírky zapojilo tolik fanoušků našeho klubu, musíme samozřejmě podotknout, že se ve většině případů jednalo o rodiče našich hráčů, kteří znají příběh haly a vědí, jak fungování na hale, která nemá své sociální zázemí, probíhá. Věděli jsme, že současná situaci spojená s koronavirem nám do sbírky příliš nenahrává, ale i přes současnou situaci se podařilo vybrat téměř půl milionu korun, což je skvělé a ukázalo nám to, kolik lidí v klubu se na dostavbě chce podílet a fandí nám. Velmi sympatické bylo také vidět, jak se do sbírky zapojují samotní hráči a hráčky Sparty, to, že děti vezmou 500 korun ze své kasičky a přispějí na dostavbu zázemí místa, kde tráví svůj volný čas a mají k němu vztah, je prostě skvělé. Příkladem naší mladáži šlo také několik hráčů ,,A" týmu, kteří si tréninky a zápasy v Barrandovské hale zažili na vlastní kůži a záleží jim na tom, aby se zázemí dostavělo. Poděkování samozřejmě patří všem, kteří se do sbírky zapojili, vážíme si toho,"  říká Daniel Wertheim. 

Sbírka na dostavbu zázemí haly na Barrandově běží do konce října, stále můžete do sbírky přispět, každá koruna se počítá!

Více informací o sbírce najdete na webu ZDE.

Číslo transparentního účtu sbírky: 234443816/0600.

Děkujeme! 

Dále čtěte