Zápas jak se patří, Ujhelyi byl u všech šesti branek Sparty, bohužel to ale nestačilo

Zápas o první místo ve skupině Poháru Českého florbalu vypukl v úterý v 17:30 a bylo se na co dívat. Celkem 12 branek v základní hrací době, spousta vyloučení a nájezdy sledovalo 264 fanoušků v hale, kterým patří poděkování za skvělou atmosféru.

Muži A | 25. srpen 2020
Zápas jak se patří, Ujhelyi byl u všech šesti branek Sparty, bohužel to ale nestačilo

O vítězi pohárové skupiny je jasno šťastnějším je tým z Jižního Města. Florbal Chodov se ujal vedení 2:0 už v osmé minutě, Sparta se brzy oklepala a začala stíhací jízdu a po prvních dvaceti minutách se šlo do kabin za stavu 3:2 pro Chodov. Ve 34. minutě zápasu bylo srovnáno, v tuto chvíli měl bodový lídr Lukáš Ujhelyi na kontě už čtyři kanadské body a v rozjeté jízdě pokračoval když srovnával ve 46. minutě v přesilové hře na 5:5.

Poslední branku základní hrací doby vstřelila Sparta (6:6), přesněji Michal Pažák po nahrávce koho jiného než Ujfiho, který tak uzavřel svůj šestý bod v zápase za dvě branky a dvě asistence. Následné pětiminutové prodloužení branku napřineslo a diváci se mohli těšit z nájezdů.

O branku šťastnější byl Florbal Chodov po přesné trefě Toma Ondruška. Spartě tak ve skupině Poháru Českého Florbalu připadlo druhé místo. 

#myjsmesparta

Dále čtěte