Souboj o vítěze pohárové skupiny začíná v úterý

Sparťané uzavřou skupinu Poháru Českého florbalu úterním duelem proti pražskému Chodovu. Souboj o vítěze skupiny začíná v 17:30 hodin.

Muži A | 23. srpen 2020
Souboj o vítěze pohárové skupiny začíná v úterý

Cesta pohárem je pro Spartu zatím úspěšná, zápas s Karlovými Vary chtěla ale zakončit lépe. Po dvou utkáních Poháru Českého florbalu má Sparta na kontě 6 bodů díky výhrám 5:1 nad Florbal Ústí a 6:3 nad již zmíněnými Karlovými Vary. ,,V naší hře se projevují prvky, které chceme a když je vydržíme dělat po celých 60 minut utkání, tak budeme porážet všechny soupeře. To jestli to však vydržíme po celou dobu zápasu bude ovšem už pouze na hráčích na hřišti a záleží hlavně na nich jakým způsobem budeme utkání dohrávat. Nicméně na druhý zápas po půl roce dobrý výkon. Děkuji našim divákům a pořadatelskému týmu," řekl k prvnímu domácímu pohárovému utkání hlavní trenér Ondřej Kašpárek. 

Úterní soupeř Chodov má na kontě stejný počet bodů, v tabulce však drží zatím první místo a to hlavně díky dvaceti vstřeleným brankám proti Karlovým Varům. Atmosféra minulé úterý proti Karlovým Varům byla skvělá, opět se těšíme na podporu fanoušků, vstup je zdarma a s rouškami.

#myjsmesparta 

Dále čtěte