Freelo se stává novým klubovým partnerem Sparty

Vedení florbalové Sparty dnes znamená nemalý tým lidí, který každý den řeší události napříč celým klubem. Ke špičkové komunikaci v týmu bude Spartě nově pomáhat Freelo, online komunikační nástroj pro ještě lepší organizaci práce.

Klubové zprávy | Muži A | 14. srpen 2020
Freelo se stává novým klubovým partnerem Sparty

Myšlenka oslovit k partnerství online komunikační nástroj Freelo napadlo sportovního manažera klubu Jaroslava Berku: ,,Snažíme se jít cestou digitalizace oddílu. Členská sekce od našeho partnera EOS je již stálicí, neumíme si představit fungování bez ní. Většinu věcí, které řešíme s našimi členy se snažíme digitalizovat a co nejvíce zjednodušovat. Během budování klubu nám ovšem výrazně také narostl aparát lidí, kteří se o chod Sparty starají. A zkoordinovat tyto lidi a jejich úkoly a termíny je aktuální téma číslo jedna. Vyzkoušeli jsme více nástrojů, ovšem Freelo nám vyhovuje zdaleka nejlépe. Ihned od začátku nám Freelo začalo koordinovat naše úkoly a dnes již to je téměř čtvrt roku, co tento nástroj používáme."

Freelo nabízí skvělý přehled, který pomáhá k efektivnější práci na které se podílí více lidí. ,,Freelo hlídá termíny, rozpočty, odpovědnosti, odpracované hodiny. Freelo je tu proto, aby se na nic nezapomínalo," říká Karolína Petrželová z Freela. Florbalová Sparta je ve sportovním odvětví jedna z prvních, která využívá služeb Freela. ,,Díky spolupráci se Spartou cítíme, že pronikáme do dalšího odvětví, kde je potřeba projektové řízení. Rádi spolupracujeme se smysluplnými projekty a navazujeme kontakty z různých oborů," zní ze společnosti Freelo k partnerství ze Spartou. 

Hlavní výhodou Freela je přehled a jasně stanovené úkoly a cíle. ,,Díky Freelu všichni v týmu vědí, na čem kdo pracuje a do kdy to má udělat, předchází se zapomínání, informace a soubory jsou na jednom místě," vyzdvihuje hlavní výhody Freela Karolína Petrželová.

Více o Freelo 


      Dále čtěte