,,Natěšenost na vyhrávání zápasů je v našem týmu obrovská," říká Ondřej Kašpárek

Pohár Českého florbalu je tu. Mužský ,,A" tým, který se v neděli vrátil z teambuildingu tak čeká první ostrá zápasová zkouška před zahájením sezony. ,,Chceme vyhrát každý zápas poháru," říká Ondřej Kašpárek

Muži A, Muži A | 10. srpen 2020
,,Natěšenost na vyhrávání zápasů je v našem týmu obrovská,

První zápas letošního poháru čeká tým Ondřeje Kašpárka už zítra od 18:30 v Ústí nad Labem. Pro několik hráčů se bude jednat o premiérové utkání ve Sparťanském dresu, například pro novou posilu Šimona Masára nebo Mikuláše Krbce, pro kterého bude zápas ještě o něco zajímavější, protože je odchovancem právě Ústeckého florbalu, stejně jako Jakub Kolstrunk, který už ve Spartě jednu sezonu odehrál. 

,,Na zápas proti Ústí se velmi těšíme, jak my v realizačním týmu tak hráči. Je to náš vůbec první zápas před novou sezonou a ta natěšenost na vyhrávání zápasů je v našem týmu obrovská. Do Ústí jedeme v nejsilnější možné sestavě s jasným cílem vyhrát," říká hlavní trenér Sparty Ondřej Kašpárek.

Další zápasy vrcholové části Poháru Českého florbalu odehraje Sparta v domácím prostředí UNYP ARENY a to 18.8. od 19:00 proti Karlovým Varům a 25. 8. od 17:30 proti pražskému Chodovu, na obě tato utkání je vstup zdarma a vpuštěni budou pouze diváci, kteří budou chránění rouškou. 

Dále čtěte