Druhé klubové soustředění je tady, začínáme zítra v UNYP ARENĚ!

V neděli skončilo první klubové soustředění, které bylo pouze pro dívčí složku Sparta girls. Druhé soustředění navazuje na první turnus hned zítra, první den začínáme v UNYP ARENĚ, od středy pokračujeme na ZŠ Nový Porg na Praze 4.

Druhé klubové soustředění je tady, začínáme zítra v UNYP ARENĚ!

Druhé a zároveň nejpočetnější soustředění je na programu od 4. do 9. srpna. Na novou sezonu se budou soustředit hráči starších žáků, dorostenců a juniorů. Celkem se na soustředění sejde téměř 120 hráčů, které čeká příměstské soustředění se zajímavým závěrem.

Hlavní náplní bude samozřejmě florbal, díky skvělému zázemí na Praze 4 v areálu ZŠ Nový Porg čekají Sparťany také další sporty jako je bechvolejbal, fotbal, basket nebo také horolezecká stěna. Ve čtvrtek je v rámci regenerace pro každou skupinu zajištěn aquapark na Barrandově. Na poslední dva dny soustředění trenéři připravili pro své hráče teambuilding v "divočině". 

Věříme, že nadupadným programem navážeme na úspěšná soustředění v minulých letech a i letos si Sparťané odvezou plno skvělých zážitků. Sledujte sociální sítě, kam budeme pravidelně přidávat příspěvky týkající se programu soustředění. 

Dále čtěte