Sparta girls startují své soustředění, letos v Praze v UNYP ARENĚ

Letní prázdniny se pomalu překlápějí do své druhé poloviny a to je čas na letní klubové soustředění, které jako první zahájí Sparta girls. Pokračovat bude soustředění starších žáků, dorostenců a juniorů, třetí klubové soustředění čeká na mládežnické akademie.

Sparta girls startují své soustředění, letos v Praze v UNYP ARENĚ

Dívčí soustředění začíná již zítra 29. července, přes padesát hráček zahájí přípravu na novou sezonu na soustředění, které muselo být z důvodu současné situace přesunuto do pražské UNYP ARENY. Arena však patří mezi nejlepší v Praze a nyní poslouží nově také jako soustředění pro Sparťanské týmy. Aréna má díky moderní hale, přilehlým sálům a venkovním hřištím to nejlepší zázemí pro sportovní rozvoj všech hráček a hráčů. 

Sparta girls čeká nabitý florbalový program, který připravil nový šéftrenér Tomáš Kozlík společně se svými trenéry. O florbal určitě nebude nouze, dále dívky čeká plno dalších sportů a aktivit. Nebudou chybět ani zajímavé prezentace a přednášky, které mají za úkol motivovat hráčky za ještě lepšími sportovními výkony. V loňských letech se hráčkám osvědčily fyzio konzultace, které budou součástí soustředění také letos. Všechny hráčky projdou vyšetřením od fyzioterapeutů, kteří hráčkám připraví individuální výstup a poradí, na čem mají do budoucna zapracovat. 

Od náročeného programu je potřeba také regenerace. Pro odreagování je připraven nedaleký Laser game, dále dívky navštíví JumpPark v Letňanech. Soustředění startuje už zítra od 14:00 v UNYP ARENĚ, kdy proběhne příjem hráček a poté se hned rozběhne pětidenní nadupaný program.

Sledujte naše sociální sítě, kam budeme pravidelně přinášet aktuality ze soustředění. 

#spartagirls

Dále čtěte