Mužskému ,,A" týmu byla hygienickou stanicí nařízena karanténa

V mužském ,,A" týmu se u jednoho z hráčů objevilo onemocnění COVID-19, po tomto zjištění vedení klubu obratem informovalo hygienickou stanici, která nařídila čtrnáctidenní karanténu všem hráčům, kteří přišli do kontatku s nakaženým. Zbytek týmu má povoleno pokračovat v individuálním tréninku.

Muži A | 23. červenec 2020
Mužskému ,,A

Průběh letní přípravy se v současné chvíli přesouvá do režimu individuálního tréninku, který budou absolvovat všichni hráči, kteří nepřišli do kontaktu s nakaženou osobou a zároveň všichni, kterým vyšel negativní test na koronavir. ,,Dosavadní práci nyní rozhodně zcela nepřerušíme, pro kluky mám připravený individuální plán, který je takřka bez pomůcek a každý z hráčů ho dokáže odcvičit doma," říká kondiční trenér Jan Hejný a dodává: ,,Nyní bude extrémně důležité dbát na zdravou stravu a kvalitní spánek, který přispěje ke kvalitní regeneraci a imunitě každého z nás."

Hlavní trenér týmu Ondřej Kašpárek nepanikaří. ,,Hned jak jsme se o situaci dozvěděli, kontakovali jsme hygienickou stanici se kterou jsme v denodenním kontaktu a víme přesně, jak můžeme v současné chvíli fungovat. Každý z hráčů je pravidelně informován a bude dodržovat všechna nařízení, které nám hygiena nařídí. Dále budeme pokračovat v pravidelné dezinfikaci pomůcek a šatny a věřím, že co nejdříve budeme moci opět fungovat všichni pohromadě."

Dále čtěte