Novinka od partnera UNYP v podobě studijního oboru Sportovní management

Všichni, kteří uvažujete o studiu Sportovního Managementu, zbystřete. Klubový partner Sparty University of New York in Prague přichází s novinkou, která se týká sportovního odvětví. UNYP otevírá nový studijním obor evropského bakalářského programu Obchodní administrativa se zaměřením na sportovní management. Rozhodně nezměškejte virtuální den otevřených dveří, který si pro Vás připravil UNYP na čtvrtek 4. června od 17:00.

Novinka od partnera UNYP v podobě studijního oboru Sportovní management

Studium Sportovního Managementu je mezi sportovci čím dál tím více populární a nově budou mít nadšenci do sportovního prostředí příležitost studovat tento velmi atraktivní obor právě na UNYPu. Univerzita si ve spojitosti s otevřením nového oboru připravila virtuální den otevřených dveří, při kterém představí obor a vy se tak budete moci dozvědět ty největší zajímavosti o nově spuštěném Sportovním managementu. Následně si budete moci poslechnout Dr. Dana Šťastného (vedoucí katedry Obchodní administrativy na UNYP), a také  jednoho ze současných studentů oboru Obchodní administrativa se zaměřením na sportovní management - hráče Sparty a kapitána slovenské mužské reprezentace Michala Pažáka.

Na Virtuální den Otevřených dveří se může přihlásit úplně každý. Vy se ho budete moci zúčastnit pomocí platformy Zoom, kdy je nutná registrace v podobě jednoduchého formuláře, který najdete ZDE. Prezentace oboru Sportovní management bude velmi zajímavá a rozhodně byste ji neměli prošvihnout!

Vzhledem k tomu, že UNYP je nejen partnerem florbalové Sparty, ale zároveň je významným partnerem zastřešující Asociace klubů Sparty, má každý registrovaný člen Sparty možnost čerpat výraznou slevu na školném v podobě stipendia. UNYP nabízí slevu 50 % pro jednoho člena florbalového týmu přímo sponzorovaného UNYPem, jednoho člena z ostatních florbalových týmů Sparty a dále jednoho sportovce z jakéhokoliv sportu Sparty.  Jedna sleva platí pouze pro jednoho člověka a nelze je kombinovat, proto v případě zájmu neváhejte a kontaktujte nás na e-mailu daniel.wertheim@sparta-florbal.cz pro více informací.

Pokud budou tato nabízená stipendia vyčerpána, nabízí UNYP slevu pro všechny další členy Sparty 10%.

Více se o University of New York in Prague můžete dozvědět na webových stránkách.

Dále čtěte