Před playoff naposledy doma, chceme jednoznačně tři body, říká Zouzal

Sparta v posledním týdnu odehrála celkem tři velmi těžká utkání a bohužel, svůj bodový cíl nenaplnila. První prohra přišla v pondělí ve Vítkovicích (1:4), následoval domácí utkání proti Chodovu, kde Sparta fantasticky dotáhla čtyřbrankový náskok soupeře na rozdíl jednoho gólu ale body zápas nakonec nepřinesl (4:5), trojice těžkých zápasů se zkompletovala v neděli proti Boleslavi, kde Sparta nezvládla zejména třetí třetinu kdy otevřela hru a snažila se dotáhnout dvoubrankový náskok. Nakonec si Sparta odvezla porážku 4:9. V neděli Spartu čeká domácí utkání proti České Lípě.

Muži A | 20. únor 2020
Před playoff naposledy doma, chceme jednoznačně tři body, říká Zouzal

Tři prohry během jednoho týdne není nic jednoduchého vstřebat. Na druhou stranu, Sparta stále drží čtvrtou pozici v tabulce a má ještě dvě kola na to, aby si svou pozici upevnila a zakončila tak základní část před pražskými Bohemians, kteří nyní drží pátou pozici - dva body za Spartou. Dvojice důležitých utkání začíná už v neděli doma proti České Lípě a Spartu rozhodně nečeká nic jednoduchého, protože Lípa stále bojuje o účast v play-off a rozhodně nebude chtít body na Spartě nechat. Druhé utkání - poslední v základní části odehraje Sparta v Neratovicích proti Black Angels.

Utkání proti České Lípě nabídne atraktivní duel a Sparta určitě bude chtít zúročit poslední tři velmi těžká utkání proti týmům z vrchu tabulky. ,,Primárně se v tuto chvíli soustředíme na to, abychom byli co nejlépe připraveni na play-off a to jak po herní, tak fyzické stránce. V neděli očekáváme těžký zápas, ale jdeme si jednoznačně pro tři body," říká útočník Marek Zouzal.

Zápas proti České Lípě Sparta věnuje na podporu spolku HAIMA, více v článku. 

Utkání začíná v neděli 23.2. od 17:00 v UNYP ARENĚ, těšíme se na Vaši podporu! 

Dále čtěte