Nesmíme si dovolit být vylučovaní, uvědomuje si tým před utkáním v Boleslavi

V neděli Spartu čeká další velmi těžké utkání. V jednom týdnu tak zkompletuje sérii zápasů, která započala v pondělí venku proti Vítkovicím (1:4), pokračovala ve čtvrtek doma proti Chodovu (4:5) a uzavře se v neděli proti Mladé Boleslavi, kam Sparta jede s jasným cílem.

Muži A | 15. únor 2020
Nesmíme si dovolit být vylučovaní, uvědomuje si tým před utkáním v Boleslavi

,,Proti Boleslavi si nesmíme dovolit být vylučovaní, blíží se play-off a tohle je věc, která rozhoduje zápasy, stejně, jako rozhodla zápas s Chodovem, kdy nám trestné minuty braly síly a umožnily tak soupeři vstřelit několik branek," říká Pepa Juha. 

,,V první třetině jsme se zbytečně vyhodili ze sedla zbytečnými nesportovními vyloučeními a zataženou ruční brzdou. Ve druhé a třetí třetině jsme ukázali, že můžeme přehrávat úplně každého, jen nám bohužel chybělo přesné zakončení. Hráčům děkuji za to, že druhou polovinu zápasu odmakali a divákům za podporu až do posledních vteřin," taková byla slova hlavního trenéra Ondřeje Kašpárka po utkání s Chodovem, který zdůraznil, že Sparta dokáže přehrát každého.

Utkání v Boleslavi začíná v 17:00 v MSH Mladá Boleslav. Utkání můžete sledovat online na tvcom.cz nebo přijet Spartu podpořit přímo do Boleslavi.

Dále čtěte