ACEMA GAME nabídne derby Sparty proti Chodovu, přímý souboj o lepší pozici do play-off

Po krátké reprezentační přestávce se opět vrací Superliga, která pomalu míří do konce své základní části. Třiadvacáté kolo se odehraje v duchu ACEMA GAME na Spartě v UNYP ARENĚ, kam dorazí tým z Jižního Města FAT PIPE FLORBAL Chodov, který má v současné době shodný počet bodů jako Sparťané. Čeká nás napínavé derby, které jednomu ze soupeřů přinese lepší pozici do play-off.

Muži A | 4. únor 2020
ACEMA GAME nabídne derby Sparty proti Chodovu, přímý souboj o lepší pozici do play-off

Napínavé derby se ponese v duchu ACEMA GAME, společně s naším generálním partnerem ACEMA Credit Czech, a.s., jsme připravili bohatý doprovodný program pro fanoušky, níže v článku se dozvíte, co všechno vás na derby Sparta - Chodov, čeká!

ACEMA GAME

ACEMA GAME proběhne přímo na hrací ploše o druhé přestávce zápasu, tedy mezi druhou a třetí třetinou. Na začátku přestávky hodí moderátor celkem tři míčky mezi diváky, ten kdo míček chytí, dorazí na hrací plochu a bude mít celkem 2 pokusy v nájezdové soutěži proti Superligovému florbalovému brankáři, ten, kdo dá nejvíce branek, odnese si hlavní cenu od společnosti ACEMA Credit Czech a.s. v podobě poukazu 5.000 Kč na nákup v Alze + tašku s dárkovými předměty Acema. Ti, kteří v soutěži nebudou mít takové štěstí, nemusí být smutní i pro ostatní účastníky soutěže si společnost Acema připraví malý dárek za účast v soutěži.

MALÝ DÁREK U VSTUPU

Malý dárek od společnosti Acema bude čekat na každého už u vchodu na utkání. Jakmile projdete hlavním vstupem, určitě se zastavte u hostesek ACEMA. Každý divák zde obdrží dárek a informaci, jak s dárkem naložit. Na dárku naleznete vytištěný kód, který slouží jako 50% sleva na poplatku při uzavření podnikatelského úvěru u společnosti ACEMA Credit Czech, a.s. Žádost o úvěr musí být ale zaslána do 29.2.2020.

Kdo si odnese hodnotné ceny od společnosti ACEMA? Kdo vyhraje pražské derby?

To se dozvíme již ve čtvrtek 13.2. od 19:00 v UNYP ARENĚ, věříme, že dorazíte Sparťany v tomto důležitém utkání podpořit.

Dále čtěte