Barrandovské „Déjà vu“

V sobotu 18.ledna nás čekal další turnaj probíhající sezóny, který nám do cesty postavil celky TJ Lokomotiva Rakovník a Pitbullky z Kolína. Jak to viděly samy hráčky a trenér se dozvíte v následujících řádcích.

Juniorky | 28. leden 2020
Barrandovské „Déjà vu“

Sparta - TJ Lokomotiva Rakovník 6:3

První zápas komentuje útočnice Eliška Šabacká: "První třetina tohoto zápasu se nám moc nepodařila. Spíš jsme bránily, než útočily a moc jsme nechodily do soubojů. Dostaly jsme hned v úvodu dva góly a jenom jeden daly. V druhé třetině jsme dostaly jeden gól, bohužel jsme žádný nedaly. Myslím, že hodně gólů jsme dostaly, protože jsme se nestíhaly vracet zpět k naší brance. Do třetí třetiny jsme nastupovaly s pár změnami, hlavně změnou taktiky, a to nám také pomohlo celý zápas nakonec otočit. Třetí třetinu jsme otočily díky naší snaze  z 1:3 na 6:3. Chtěla bych vyzdvihnout výkon naší gólmanky Majdy Valentové, která chytila spoustu hezkých střel. A také bych chtěla vyzdvihnout výkon Violky Kratochvílové, která zvládla do protější brány nasázet 4 góly. Ovšem pochvala za mě patří celému týmu. "

Sparta - FBC Pitbulls Kolín: Pitbulky  3:4

Druhý zápas komentuje útočnice Gabriela Beránková: " Na druhý zápas, který nás čekal jsme se všechny velice těšily, jelikož jsme byly nabuzené z prvního zápasu, ve kterém jsme dokázaly vysoko vyhrát. Ovšem věděly jsme, že to nebude vůbec lehké, protože oba týmy usilují o první místo v tabulce. První třetina se nám velice povedla, protože jsme dokázaly Kolínu vstřelit hned 3 góly. Ovšem druhá a třetí třetina se nám už tolik nevedla. A i přestože jsme měli náskok tří golů, Kolín zápas 4 sekundy před koncem nakonec otočil, a my bereme nakonec pouze zkušenosti. Děkuji holkám za zápas. "

Závěrečné slovo patří trenérovi Janu Skálovi: " Na domácím turnaji jsme potkali dva rozdílné soupeře z ligové tabulky. V prvním zápase nás čekal Rakovník, který je předposlední a tam jsme tušili, že tento zápas bude hlavně o nás. Ještě, když Rakovník přijel v sedmi hráčkách a my disponovali skoro dvojnásobným počtem hráček. Bohužel i přes varováním před zápasem, to byl spíše Rakovník, kdo byl první půlku zápasu na míčku a i zaslouženě vedl. Po další důraznější domluvě mezi 2. a 3.třetinou se objevila konečně na hrací ploše i Sparta a začala zápas zaslouženě otáčet! Sice jsme získali 3 body do tabulky, ale rozhodně to nebyla hra a nasazení (zejména v 1. a 2. třetině), kterou se chceme prezentovat. V druhém zápase nás čekal Kolín, na který jsme vlétli jako bouře a po zásluze jsme první třetinu vyhráli.  Druhá třetina toho moc nenabídla, kromě jednoho gólu soupeřek v naší síti. Třetí třetinu bych nejraději vymazal, stejně jako reprezentační trenér žen ve Švýcarsku. Nastal totální kolaps, kde jsme během 3,5 minuty prohráli celý zápas. Holkám určitě patří velký dík, jak se s oběma zápasy popasovaly, ale doufám, že pro ně bylo dostatečné varování, jak dopadla 3. třetina zápasu s Kolínem. A je jasné, že ani zde to nepůjde bez tvrdé práce na tréninku a 100% nasazení všech hráček během zápasu!"



Další turnaj nás čeká 8. února na Vinohradech, kde se utkáme s Chodovem a Klatovama.