Na domácí půdu Sparty přijede Liberec, souboj o důležité body začíná už v neděli

Po kratší přestávce z úvodu nového roku se opět roztáčí Superligový kolotoč. V jednadvacátem kole vyzve Sparta na domácí půdě Liberec. Posledních šest utkání základní části rozdá Sparťanům karty do play-off. Zisk tří bodů bude na dosah už v neděli 19. ledna od 17:00 v UNYP ARENĚ.

Muži A | 14. leden 2020
Na domácí půdu Sparty přijede Liberec, souboj o důležité body začíná už v neděli

První vzájemný duel mezi Spartou a Libercem vyšel mnohem lépe Spartě, která celé utkání udávala směr, který potřebovala. Od začátku utkání byla Sparta v převaze držení balonku, které dokázala přetavit ve vysoký počet vstřelených branek. Podtrženo, sečteno, v brance Liberce nakonec skončilo celkem jedenáct gólů. ,,Zápas jsme zvládli. Jsme rádi že se chytli další střelci, ale stále musíme pracovat na obraně," řekl k utkání v Liberci asistent hlavního trenéra Radek Skalička. Sparta v Liberci inkasovala šestkrát, což chtěla v dalších utkáních změnit.

Motivace Liberce k zisku tří bodů bude velmi vysoká, protože právě Liberec má na dosah účast v play-off, která mu v loňské sezoně utekla i přes velmi vydařený start ligy. Liberečští budou chtít o play-off zabojovat, nyní jim k účasti mezi top 8 týmy ligy chybí 2 body na osmý Tatran. To Sparta má výchozí pozici o dost lepší, přesto bude chtít v posledních utkáních získat co nejvíce bodů, aby si zařídila nejlepší možný vstup do play-off, nyní drží čtvrtou příčku, přitom má s Chodovem shodný počet 44 bodů. Duel mezi Libercem a Spartou tedy jistě nabídne zajímavou podívanou.

V průběhu utkání předáme také ocenění zlatým medailistům z turnaje Prague Floorball Cup. Malý dárek si převezmou hráči zlatého týmu starších žáků a zlatý tým elévek. Předání proběhne o první a druhé přestávce zápasu. Dále chceme upozornit na pokračující prodej vstupenek na Superfinále florbalu 2020, které se opět po roce koná v O2 Areně v Praze. Vstupenky si budete moci zakoupit ve fanshopu v průběhu celého utkání. Více se o zakoupení vstupenek na Superfinále florbalu 2020 dozvíte ZDE.

Těšíme se na vaši podporu!

#myjsmesparta

Dále čtěte