Sparta si došlápla na Pardubice, trefil se navrátilec Krejča, Pruner oslavil hattrick

Nový rok Sparta zahájila na palubovce Sokolů Pardubice. Začátek utkání nenasvědčoval gólové kanonádě, nakonec ale padlo celkem čtrnáct branek. Od druhé třetiny patřil zápas Spartě, která do sítě pardubického celku během 40 minut nasázela celkem deset branek.

Muži A | 4. leden 2020
Sparta si došlápla na Pardubice, trefil se navrátilec Krejča, Pruner oslavil hattrick

Úvod zápasu lépe vyšel Pardubicím, stejně jako v prvním vzájemném utkání tak i tentokrát se Pardubice dokázali v první třetině proti Spartě prosadit. Oslava druhé branky Pardubic patřila už ve dvanácté minutě Oubrechtovi a Sparťanší hráči se mohli radovat až ve druhé třetině.

Stíhací jízdu nastartoval Ujhelyi, pokračoval Zeman a v 25. minutě zápasu už vedení patřilo Spartě po trefě Čermáka. Skvěle se v sestavě Sparty uvedl Jan Krejča, který přidal branku na 5:2, pozornost ale nesmíme upřít Prunerovi, který díky dvěma brankám v druhé třetině a přesné trefě ve třetině třetí, zkompletoval hattrick a byl právem zvolen hráčem utkání. 

Třetí třetinu za stavu 7:2  Sparta kontrolovala a zápas dotáhla do vítězného konce, kdy rozhodčí zápas ukončil po 60 minutách hry za stavu 10:4 pro Spartu. 

Nyní následuje krátká herní přestávka z důvodu konání Poháru mistrů a reprezentační kvalifikace na MS 2020. Doma můžete Spartu vidět 19. ledna od 17:00 proti FBC Liberec. 

Dále čtěte